ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ

Απαγορευση κυκλοφορίας 

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων οδηγεί την κυβέρνηση στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων για τις περιοχές που έχουν μπει στο επίπεδο «πορτοκαλί», ανάμεσά τους και η Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοικοι του Μαξίμου προσανατολίζονται να ανακοινώσουν την Παρασκευή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο συγχρωτισμός. Η ισχύς του μέτρου ενδέχεται να είναι άμεση. Υπενθυμίζεται πως σήμερα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 0:30 έως τις 5 το πρωί.

Παράλληλα αναμένεται να ανακοινωθεί ότι μπαρ και εστιατόρια θα κλείνουν από τις 9 το βράδυ, τρεις ώρες νωρίτερα από ό,τι ισχύει σήμερα. 

Υπενθυμίζεται ότι  όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, από την Παρασκευή στις 6 το πρωί θα είναι στο «κόκκινο», στο επίπεδο 4, δηλαδή σε lockdown, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα και η Ροδόπη.

Στο επίπεδο 3 ανεβαίνουν Πέλλα, Δράμα, Έβρος, Ξάνθη, Κιλκίς, Καβάλα, Πιερία, Ημαθία και Χαλκιδίκη.

Μεσσηνία και Αρκαδία πάνε στο επίπεδο 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: