ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Καμία ανησυχία για την πανδημία, τα κανάλια μεριμνούν!

 

Ουδείς ψόγος για την αντιμετώπισή του και ουδεμία ανησυχία για τον κορονοϊό που θερίζει με 1547 κρούσματα και 15 θανάτους σε μία μέρα! Δέκα τα κρούσματα στην Αχαΐα.

Με «ζεστό» χρήμα στα κανάλια αποφασίζει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το νέο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Τι και αν το ΕΣΥ βρίσκεται στα όριά του, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενεργοποιεί τη λίστα Πέτσα νούμερο 2, μέσω της οποίας θα μοιραστούν 2 εκατ. ευρώ στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.Τα 2 εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν στα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια δηλαδή Mega, Open, ANT1, ΣΚΑΪ, Star και Αlpha. 

Μάλιστα τα κανάλια θα μπορούσαν να μεταδώσουν δωρεάν τα μηνύματα καθώς πρόκειται για θέμα προστασίας της δημόσιας υγείας, ωστόσο η κυβέρνηση προτίμησε να κάνει νέο «δωράκι».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Όπως σημειώνει, «με το νέο αρνητικό ρεκόρ 1.547 κρουσμάτων περιμέναμε ο κ. Μητσοτάκης να ανακοινώσει έστω και τώρα έκτακτο πλάνο ενίσχυσης του ΕΣΥ, μόνιμες προσλήψεις και μαζικά διαγνωστικά τεστ για τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: