ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Τσίπρας: Πρόταση δυσπιστίας στον υπ. Οικονομικών της ΝΔ

Πρόταση δυσπιστίας εναντίον του Χρήστου Σταϊκούρα που εισηγείται το «νόμο έκτρωμα» που βάζει οριστική ταφόπλακα στην προστασία της α’ κατοικίας και μετατρέπει δανειολήπτες που δεν αποτελούν στρατηγικούς κακοπληρωτές νοικάρηδες στα σπίτια τους θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

«Δε θα σας αφήσουμε να κατεδαφίζετε τη προστασία της πρώτης κατοικίας και να πτωχεύετε τους Έλληνες σαν τους κλέφτες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, η συζήτηση θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα και θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο τα μεσάνυκτα της Κυριακής.

«Να ξεκινήσει άμεσα η τριήμερη συζήτηση, να αναγκαστεί να έρθει ο κύριος Μητσοτάκης, που κρύβεται σήμερα. Να έρθει και να μας εξηγήσει κύριε υπουργέ, γιατί σας υπερασπίζεται και ποια είναι τα συμφέροντα και οι λόγοι εκείνοι που επιβάλουν εν μέσω της πανδημίας να νομοθετείτε την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και τη ρευστοποίηση της περιουσίας των αδύναμων συμπολιτών μας. Θα έρθει ο κ. Μητσοτάκης και θα απολογηθείτε και στο κοινοβούλιο και στον ελληνικό λαό» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: