ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Καταδικάζουν την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων!

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκαν χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας, δημοσιογράφος του ιστότοπου tempo24.news και του τηλεοπτικού σταθμού, Mega, Απόστολος Βουλδής, καθώς και ο εικονολήπτης των τηλεοπτικών σταθμών Ionian TV και Mega, Κώστας Μαρσέλης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, την στιγμή που ο δημοσιογράφος και ο εικονολήπτης κάλυπταν πορεία αντιεξουσιαστών, κοντά στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, δέχθηκαν επίθεση από την ομάδα των κουκουλοφόρων, οι οποίοι στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Την άνανδρη επίθεση καταδίκασαν φορείς της πόλης.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους Α. Βουλδή και Κ. Μαρσέλη καταδικάζουμε τους κουκουλοφόρους

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκαν οι συμπολίτες μας Α. Βουλδής και Κ. Μαρσέλης από κουκουλοφόρους κατά τη διάρκεια άσκηση των δημοσιογραφικών τους καθηκόντων. Σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας, θα πρέπει όλοι με τη στάση μας  να προστατεύσουμε τις ανθρώπινες αξίες. Τα δικαιώματα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασής είναι αδιαπραγματεύτα.

Φαινόμενα βίας και απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας είναι καταδικαστέα και ως εκ τούτου εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συμπολίτες μας Α. Βουλδή και Κ. Μαρσέλη.

 

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριους Φαρμάκης για την επίθεση κατά του δημοσιογράφου Απόστολου Βουλδή και του εικονολήπτη Κώστα Μαρσέλη

Σε δήλωσή του για την αναίτια επίθεση που δέχθηκαν ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής και ο εικονολήπτης Κώστας Μαρσέλης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής:

«Η επίθεση τραμπούκων κατά της ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της δημοκρατίας και της ελευθερίας. 

Μία τέτοια επίθεση, που μάλιστα σημειώθηκε ανήμερα της εθνικής επετείου, όταν η Ελλάδα γιορτάζει το μεγάλο όχι στον φασισμό και το μεγάλο ναι στην ελευθερία, είναι πέρα για πέρα καταδικαστέα.

 Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή και τον εικονολήπτη Κώστα Μαρσέλη».

 

Γιώργος Ρώρος, ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ: Απαράδεκτες ενέργειες σε ανθρώπους του Τύπου

Η επίθεση στα πρόσωπα των δύο ανθρώπων του Τύπου, τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή και τον εικονολήπτη Κώστα Μαρσέλη, είναι καταδικαστέα, χωρίς αλλά και αστερίσκους. Οι πρακτικές «τιμωρίας» και απόδοσης συλλογικής ευθύνης είναι πρακτικές ξένες με τα κινήματα και την ιστορία του λαού μας. Αντίθετα, είναι όπλα στην φαρέτρα αυτών που υποτίθεται, ότι αντιπαλεύουν όσοι προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στους δύο εργαζόμενους και εκφράζουμε την προτροπή απομόνωσης και πολιτικής καταδίκης τέτοιων ενεργειών απ΄ όπου κι αν προέρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: