ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Όνειδος: Αναστολή ποινών πρότεινε η Εισαγγελέας για τη ΧΑ


Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο το πρωί στις 10 αύριο με τοποθετήσεις συνηγόρων υπεράσπισης

H δίκη της Χρυσής Αυγής φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και, πέραν φυσικά των κατηγορουμένων, τα φώτα της δημοσιότητας έχει τραβήξει στο πρόσωπό της η Πατρινή εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου. 

Με τη σημερινή της πρόταση, για αναστολή σε όλους τους κατηγορούμενους, πλην Ρουπακιά, είναι η τρίτη φορά που η πατρινή εισαγγελέας καταθέτει μια ...τουλάχιστον αμφιλεγόμενη πρόταση.

Την αναστολή των ποινών σε όλους τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, πλην του Γ. Ρουπακιά, πρότεινε η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου, ενώ την ίδια ώρα, ο συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής, Θανάσης Καμπαγιάννης, κάνει λόγο για «πρόταση - όνειδος» από την εισαγγελέα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο λέει ψέματα για τον Γ. Λαγό ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και ότι η ίδια χαρακτήρισε το αδίκημα της προμήθειας εκρηκτικών υλών, για το οποίο έχει καταδικαστεί ο Ν. Μιχαλολιάκος, ως «χαμηλής ποινικής απαξίας».

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο το πρωί στις 10 αύριο με τοποθετήσεις συνηγόρων υπεράσπισης για την αναστολή των ποινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: