ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Λουκέτο βάζει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»

 

Λουκέτο βάζει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» του Θανάση Μαυρίδη, μετά από τρία χρόνια κυκλοφορίας στα περίπτερα, παρά την σκανδαλώδη υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, που ήρθε σε σύγκρουση με την εφημερίδα «Δημοκρατία» για χάρη του «Φιλελεύθερου». Σε σημείο μάλιστα που η εφημερίδα του Μαυρίδη, παρά την πενιχρή κυκλοφορία της, κατέστη η ανεπίσημη έκδοση του κόμματος! Πάντως γεγονός είναι ότι  δεν έχει οφειλές σε εργαζόμενους και σε Δημόσιο.

Λανσαρίστηκε με το μότο «Η εφημερίδα της μεσαίας τάξης». Τον περασμένο Ιανουάριο είχε μετατραπεί από καθημερινή σε Σαββατιάτικη έκδοση, ενώ νωρίτερα, τα Χριστούγεννα του 2019 είχε προχωρήσει σε αθρόες απολύσεις προσωπικού.

Είναι η εφημερίδα που είχε παρομοιάσει τον Κυρ. Μητσοτάκη με τον Μωυσή που καλείται να οδηγήσει τον λαό του για να σωθεί. Την άνοιξη είχε λάβει από τη «λίστα Πέτσα» μαζί με το liberal.gr 220.000 ευρώ.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: