ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Μ. Κανελλοπούλου:Το καθήκον της να καταθέσει στη δίκη, η ΝΔ δεν το έκανε

«Εκανα το ελάχιστο δημοκρατικό μου καθήκον, ενώ η Νέα Δημοκρατία που τολμάει σήμερα να μιλά, ήταν το μόνο κόμμα που δεν προσήλθε να καταθέσει στη δίκη» τόνισε η γνωστή ηθοποιός πρώην βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα, Μαρία Κανελλοπούλου, που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Αυτά είπε μιλώντας σήμερα  Sto Kokkino.

«Μέχρι τη δολοφονία του Παύλου η ζωή των μεταναστών στον Αγιο Παντελεήμονα ήταν κόλαση και η Χρυσή Αυγή κράτος εν κράτει» είπε η Μαρία Κανελλοπούλου και παρέθεσε σειρά ανατριχιαστικών περιστατικών επιθέσεων και εκφοβισμού σε βάρος μεταναστών και δημοκρατικών κατοίκων, τα οποία αποσιωπούσαν πλήρως τόσο η Αστυνομία όσο και τα ΜΜΕ. Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των ποινών, υπογράμμισε ότι είναι μέρα μεγάλης χαράς, αλλά με το φασισμό και μάλιστα με τον φασισμό της διπλανής πόρτας δεν ξεμπερδέψαμε.

105,5 Sto Kokkino
Μαρία Κανελλοπούλου - Στο Κόκκινο - 14-10-2020 

Δεν υπάρχουν σχόλια: