ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Κύριε Πελετίδη, μεγάλη αχαριστία να δαγκώνεις το χέρι που σε στήριξε!


Η έπαρση, αν μη τι άλλο, είναι κακός σύμβουλος! Αυτή την παμπάλαια  διαπίστωση, φαίνεται να μην την λαμβάνει υπόψη ο κομμουνιστής Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης! 

«Σε σημερινή του ανακοίνωση ο δήμαρχος Πάτρας, με την ευκαιρία του διαγωνισμού για το θαλάσσιο μέτωπο πού αναγκάστηκε να κάνει μετά από αλλεπάλληλες πιέσεις της αντιπολίτευσης, αναφέρει ότι με δικές του de facto ενέργειες επέβαλε να δοθούν τα τρεισήμισι χιλιόμετρα στον Πατραϊκό λαό!

Αυτό σχολιάζει ο Γιώργος Ρώρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της προοδευτικής Αριστεράς, στον Δήμο Πατρέων, με αφορμή τα γραφόμενα σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, με την ευκαιρία του Διαγωνισμού κατά τον οποίο καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν προτάσεις. 

Αλλά την δογματική αντίληψη του ιερατείου της Μαιζώνος στην Πάτρα, την έχουμε βιώσει κατ΄ επανάληψη με τα ''καπελώματα'' των κοινωνικών και άλλων κινημάτων. Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση είναι η ραθυμία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που ενώ δέχεται επιθέσεις από την δημοτική Αρχή και προσωπικά από τον κ. Πέλετίδη, (θυμίζω, την επισήμανση του Δημάρχου προς τον υπ. Εσωτερικών του Μητσοτάκη στην Πάτρα, την Ημέρα του Περιβάλλοντος, ότι έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ), επιθέσεις που γίνονται  κατ΄ επανάληψη στο έργο που έχει επιτελέσει στον νομό ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, (ακόμη και... βαφτιστήρι είχε κάνει τον κ. Πελετίδη), εντούτοις μια περίεργη σιγή ασυρμάτου επικρατεί για την άθλια τακτική του κ. Πελετίδη. Σε σημείο μάλιστα που οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ  να λαμβάνουν την στάση του κόμματος ως σήμα στήριξης, παρά τα όσα συμβαίνουν!

Με αυτά τα ολίγα προχωρώ στην παρουσίαση της άθλιας τακτικής Πελετίδη, που επισημαίνεται ορθώς από τον Γιώργο Ρώρο:

«Πλέον των 50 χρόνων η πολη μας , η Πάτρα προσπαθεί να στρέψει το πρόσωπο της στην θάλασσα, διεκδικεί 3,5 χιλιόμετρα του θαλάσσιου μετώπου που υψώθηκαν τείχη και απέκλεισαν την πρόσβαση των Πατρινών. Πολύχρονοι αγώνες απ' όλους τους Δημάρχους, φορείς, συλλογικότητες. Ελειπε όμως διαχρονικά η πολιτική βούληση των κυβερνήσεων.Το 2014 ο υπουργός Ναυτιλίας Κος Βαρβιτσιώτης μας έδινε 250 μέτρα. Τον Γενάρη και Σεπτέμβρη του 2015 στην προεκλογική του ομιλία ο Τσίπρας υπόσχεται ότι θα παραχωρήσει στην πόλη 3,5 km θαλάσσιου μετώπου και αμέσως ως έγινε κυβέρνηση εργάστηκε σε αυτή την κατεύθυνση και έκανε την υπόσχεση πράξη, γιατί είχε την πολιτική βούληση που έλειπε από τους άλλους. Σε σημερινή του ανακοίνωση ο δήμαρχος Πάτρας, με την ευκαιρία του διαγωνισμού για το θαλάσσιο μέτωπο πού αναγκάστηκε να κάνει μετά από αλλεπάλληλες πιέσεις της αντιπολίτευσης, αναφέρει ότι με δικές του de facto ενέργειες επέβαλε να δοθούν τα τρεισήμισι χιλιόμετρα, η ιστορία ξαναγράφεται, οι διαχρονικοί αγώνες της πόλης από όλους τους Πατρινούς καπελώνονται από την μικροκομματική αντίληψη του Κου Πελετίδη, η πολιτική βούληση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έπαιξε ρόλο....Τόση Έπαρση Κε Πελετίδη!!!!!».

Δυστυχώς, κύριε Πελετίδη, είναι μεγάλη αχαριστία το χέρι που σε στήριξε να το δαγκώνεις!

Διαβάστε την αχαριστία του κομμουνιστή δημάρχου Πατρέων!

Διαβάστε ακόμη:

Η δημοτική αρχή του ΚΚΕ ας είναι έστω και μια φορά ειλικρινής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: