ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Αστυνομικός με «χρυσαυγίτικο» σύνθημα στο κράνος!


 

Οι «σφικτοί» δεσμοί της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με την Eλληνική Aστυνομία έχουν πολλάκις απασχολήσει αλλά και προβληματίσει το δημόσιο διάλογο.

Σήμερα ένας συνοδός αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση μεταφοράς των καταδικασθέντων, ναζί, φοράει κράνος το οποίο αναγράφει τη φράση «Θνήσκε Υπέρ Πατρίδος».

Πρόκειται για ένα αγαπημένο σύνθημα της εγκληματικής οργάνωσης που έκανε συχνά την εμφάνισή του στην πρώτη σελίδα του site της.Ενώ όπως διακρίνεται σε φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος, το σύνθημα είναι γραμμένο με γραμματοσειρά που επίσης χρησιμοποιούν συχνά οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Ο αστυνομικός βρισκόταν κοντά στην οικογένεια του Νίκου Μχαλολιάκου, η οποία τις τελευταίες ημέρες επιτίθεται φραστικά σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

Το περιστατικό βέβαια δε σοκάρει, απλά επιβεβαιώνει τους στενούς δεσμούς της αστυνομίας με την Χρυσή Αυγή, άλλωστε αντίστοιχο περιστατικό είχε αποκαλύψει η «Αυγή» την περασμένη Τρίτη, 20 Οκτωβρίου.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: