ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Οργή και κλειστοί δρόμοι μετά τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά

Διαμαρτυρία Ρομά 

Σε συντονισμένη διαμαρτυρία μετά τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά στην Πιπερίτσα Μεσσηνίας προχώρησαν εκατοντάδες Ρομά.

Ομάδα νεαρών Ρομά διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του 18χρονου στην Μεσσηνία έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο 94 χλμ στο ύψος του Ζευγολατιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων που φτάνουν 5 χλμ. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασαν επεισόδια όταν αστυνομία και πυροσβεστική προσπάθησαν να ανοίξουν τον δρόμο.

Την ίδια ώρα, αντίστοιχα επεισόδια έχουν ξεσπάσει και στα Εξαμίλια και έχει κλείσει ο δρόμος Κορίνθου - Εξαμιλίων. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα σημειώθηκαν επιθέσεις και στα οχήματα της Πυροσβεστικής.

Επεισόδια και στον Ασπρόπυργο

Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου σαράντα Ρομά, επιτέθηκαν το απόγευμα σε αστυνομικούς στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

Συγκέντρωση και στο ύψος των Σαγεΐκων Αχαΐας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας περίπου 150 ατόμων το απόγευμα έγινε και στη Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων Αχαΐας. Ομάδα Ρομά κατάφερε να ανέβει επί της Εθνικής Οδού. Οι συγκεντρωμένοι στο Ρίο έχουν κλείσει την κάθοδο προς τις προβλήτες του λιμανιού με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες ουρές οχημάτων.  Οι συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιά σε κάδους και λάστιχα. Η κυκλοφορία εκτράπηκε  από την Τροχαία ενώ αργότερα άνοιξε ο δρόμος και αποκαταστάθηκε. Ένταση παρατηρήθηκε και στην Πάτρα. Ρομά επιτέθηκαν σε φύλακα κτιρίου του Δήμου Πατρέων στο μόλο προκειμένου να εισέλθουν.
Συγκέντρωση και αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου πραγματοποίησαν στη Γαστούνη Ρομά από τον κάμπο της Ηλείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: