ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

O Τσίπρας στον Αναστασιάδη για τα περί Ερντογάν

Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, πέραν της γενικής ενημέρωσης έγινε εκτενής αναφορά στα όσα διαμείφθηκαν σχετικά με το Κυπριακό
Για τη χθεσινή συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.


Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, πέραν της γενικής ενημέρωσης έγινε εκτενής αναφορά στα όσα διαμείφθηκαν σχετικά με το Κυπριακό.

Επίσης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Έλληνας πρωθυπουργός, συζήτησαν για την προσέγγιση της ελληνικής πλευράς στο επόμενο διάστημα και ενόψει της άφιξης στην Κύπρο της συμβούλου του ΓΓ των ΗΕ κ. Τζέιν ΧολΛουτ, με κοινό στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

Η επικοινωνία, πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου, θα συνεχιστεί, όπως είναι η πάγια πρακτική, προκειμένου να υπάρξει πλήρης συντονισμός ως προς τους σχεδιασμούς που θα οδηγήσουν στην επιδιωκόμενη συμφωνία για λύση του Κυπριακού.


Ντόρα: Οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες πρέπει να απελαθούν γιατί... 

«Σύμφωνα με την κα Μπακογιάννη, οι 8 πραξικοπηματίες δεν πρέπει να απελαθούν γιατί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες πρέπει να απελαθούν γιατί για αυτούς θα υπάρχει δίκαιη δίκη, αποφάσισε η κ. Μπακογιάννη προεξοφλώντας αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφροικά με σημερινές δηλώσεις της πρώην υπουργού Εξωτερικών στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η «κα Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία έχει θέσει. Έξαλλου η δήλωση της έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της στην Τουρκία...».

Πηγή:  ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: