ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ανοίγει πλατφόρμα για φοιτητικό-στεγαστικό επίδομα

Ανοίγει ξανά από 27 έως 31 Ιουλίου η πλατφόρμα τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.



Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι ανοίγει στις 27 Ιουλίου και θα παραμείνει ενεργή έως τις 31 Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ, ακαδημαϊκού έτους 2017 – 2018.  

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση ή να οριστικοποιήσουν την αίτηση που αποθήκευσαν προσωρινά, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://stegastiko.minedu.gov.gr/.


Και για αυτοαπασχολούμενους 

Υπογράφηκε η Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις καταβολής, το ύψος και τη διάρκεια χορήγησης του βοηθήματος ανεργίας, σε αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολούμενους (π.χ. δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς) του τέως ΕΤΑΑ.
Η δυνατότητα λήψης του βοηθήματος ανεργίας δίνεται για πρώτη φορά σε αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολούμενους, παρότι η σχετική εισφορά καταβάλλεται από το 2011.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: