ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Απ. Κατσιφάρας: Δικαίωση των αγώνων η παραχώρηση

Απ. Κατσιφάρας: Οι αγώνες μας για ένα καλύτερο αύριο δεν σταματούν εδώ.Δήλωση για το θαλάσσιο μετώπου στην πόλη – Η συνεργασία μπορεί να γίνει καταλύτης εξελίξεων προς όφελος των πολιτών

«Ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Πάτρας εκπληρώθηκε. Είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, που ήταν αποτέλεσμα συντονισμένων κινήσεων και ενεργειών χρόνων». Με τα λόγια αυτά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας χαιρέτισε την χθεσινή ψήφιση από την Βουλή της τροπολογίας για τα παραχώρηση του παραλιακού μετώπου της αχαϊκής πρωτεύουσας, για τα επόμενα 99 χρόνια.
Όπως σημείωσε σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας: 
«Η απόδοση στην τοπική κοινωνία της παραλιακής ζώνης είναι μια δικαίωση των αγώνων που προηγήθηκαν για χρόνια. Ήταν μια απαίτηση των πατρινών για ελεύθερη πρόσβαση στην θάλασσα. Η συνεργασία, όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές, μπορεί να γίνει καταλύτης εξελίξεων προς όφελος των πολιτών.
Είμαστε εδώ, ως Περιφέρεια, για τις μελλοντικές προκλήσεις. Για την αξιοποίηση της παραθαλάσσιας ζώνης. Για την εξεύρεση και διεκδίκηση των απαιτούμενων πόρων, ώστε το όραμα των πατρινών να γίνει πράξη. Γιατί οι αγώνες μας για ένα καλύτερο αύριο δεν σταματούν εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: