ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Γρ. Αλεξόπουλος για παραχώρηση: Πολύ θετική η εξέλιξη


Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Πολύ θετική η εξέλιξη της παραχώρησης του θαλάσσιου μετώπου στον Πατραϊκό λαό, δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας.

«Η διεκδίκηση τόσων χρόνων από την τοπική κοινωνία για ένα δίκαιο αίτημα έφερε αποτέλεσμα.

Η αρχή έγινε με την πρωτοβουλία προηγούμενων κυβερνήσεων και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με τη χθεσινή τροπολογία στη Βουλή των Ελλήνων από τη σημερινή κυβέρνηση.

Οι αυτοδιοικητικοί όλων των βαθμίδων πολλά χρόνια τώρα στο συγκεκριμένο θέμα της παραχώρησης έχουν ομονοήσει, και η σημερινή εξέλιξη δικαιώνει τους αγώνες τους.

Η ανάπλαση και η αξιοποίηση του χώρου, η ανάπτυξη και η προστασία της ευρύτερης περιοχής, προς όφελος όλων των Πατρινών θα είναι ο επόμενος στόχος.

Η συνεργασία όλων είναι αναγκαία για την επίτευξη των καλύτερων δυνατόν αποτελεσμάτων. Για κάτι τόσο μεγάλο όλοι θα πρέπει να βρούμε κοινό βηματισμό και να φέρουμε  στην Πόλη μας την αίγλη που της αξίζει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: