ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Όχι μόνο δεν κοροϊδεύει, αλλά ικανοποιεί δίκαια αιτήματα


Για 99 χρόνια παραχωρείται το θαλάσσιο πρόσωπο της Πάτρας από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ φορείς και βουλευτές για την  Κυβέρνηση που παραχωρεί οριστικά το Θαλάσσιο Μέτωπο στους πολίτες της Πάτρας


«Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όχι μόνο δεν κοροϊδεύει, αλλά ικανοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίκαια αιτήματα, σεβόμενη τις πολύχρονες προσπάθειες και τους αγώνες των πολιτών».

Τα παραπάνω τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, αναφερόμενο σχετικά στην παραχώρηση του θαλάσσιου προσώπου στην Πάτρα.

Αναλυτικότερα αναφέρει τα παρακάτω στην ανακοίνωσή του:

«Σήμερα το βράδυ ψηφίζεται από την Βουλή η τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου στον Δήμο Πατρέων.

Οι μακρόχρονοι αγώνες του λαού της Πάτρας δικαιώνονται.

Η δέσμευση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα γίνεται πράξη, ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα της πόλης μας για την απόδοση του θαλάσσιου μετώπου στους πολίτες της.

Το θαλάσσιο μέτωπο παραδίδεται οριστικά στην πόλη, άνευ τιμήματος, για 99 χρόνια, ενώ παράλληλα δίνεται μια προθεσμία 5 ετών στον Δήμο για να ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες σχετικά με τη νομιμοποίηση των κτιρίων που υπάρχουν εντός του παραχωρούμενου χώρου.

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όχι μόνο δεν κοροϊδεύει, αλλά ικανοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίκαια αιτήματα, σεβόμενη τις πολύχρονες προσπάθειες και τους αγώνες των πολιτών.

Στο χέρι της πόλης, του δήμου και των φορέων της βρίσκεται πλέον η δυνατότητα αξιοποίησης, με τρόπο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των Πατρινών.

Αναμένουμε από την δημοτική αρχή να ξεκινήσει άμεσα ένα γόνιμο διάλογο με τους φορείς της πόλης, που θα οδηγήσει σε συναποφάσεις για την βέλτιστη δυνατή λύση αξιοποίησης».


Επιβραβεύει ο ΕΕΣ Πατρών

«Η αξιοποίηση του θαλασσίου μετώπου δεν υπάγεται σε πολιτικές, κομματικές σκοπιμότητες και ιδεοληψίες, που έχουν ταλανίσει αρκετά τους Πατρινούς πολίτες, αλλά είναι θέμα όλων των Πατρινών. Η Δημοτική αρχή αφού συζητήσει και αποδεχθεί την πρόταση πρέπει να στηριχτεί για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου στην συνεργασία των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων  της πόλης».
Με την παραπάνω πρόταση ο ΕΕΣ Πατρών καλεί τον Δήμο Πατρέων να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αξιοποιήσει την προσφορά της κυβέρνησης Τσίπρα προς τον πατραϊκό λαό.

Ο βουλευτής Κ. Σπαρτινός

Μετά από πολύχρονες προσπάθειες, αγώνες και κινητοποιήσεις των Πατρινών, μετά από ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και εξαπατήσεις προηγούμενων κυβερνήσεων, ικανοποιείται το δίκαιο αίτημα για την απόδοση του θαλάσσιου μετώπου στους πολίτες της Πάτρας, όπως είχε δεσμευθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το 2015.

Ο βουλευτής Ανδρ. Ριζούλης

«Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για την Πάτρα», σχολίασε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Ριζούλης, κατά την ομιλία του στη Βουλή. «Η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση» είπε, «είχε παραχωρήσει μόλις 350 τ.μ. στο δήμο και στην πόλη, παραχωρώντας ουσιαστικά όλη την έκταση για ιδιωτικοποιήσεις, κατηγορώντας την ότι έχει τις ίδιες ακριβώς αντιλήψεις για τον δημόσιο χώρο όπως και για τον κοινωνικό»

Η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου

"Μόλις τώρα η υφυπουργός Οικονομικών κ. Παπανάτσιου κατέθεσε διάταξη νόμου με την οποία το παράλιο μέτωπο αποδίδεται στον δήμο της Πάτρας. ΉΤΑΝ ΔΊΚΑΙΟ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ ΠΡΆΞΗ μετά από χρόνια διεκδικήσεων της πατραϊκής κοινωνίας. Το έκανε πράξη αυτή η Κυβέρνηση" σχολίασε.

Ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης

«Δεσμευόμαστε ότι μαζί με τον πατραϊκό λαό θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε κρατική χρηματοδότηση και αξιοποίηση της περιοχής υπέρ των αναγκών των δημοτών μας». Έτσι, θα γίνει ολόκληρο το θαλάσσιο μέτωπο, χώρος αναψυχής και δραστηριοτήτων για όλους», αναφέρει ο δήμαρχος Πελετίδης, απαντώντας στην Υπουργό Παπανάτσου,μ που δήλωσε στο Κόκκινο 107,7 ότι η κυβέρνηση παραχωρεί στο Δήμο το θαλάσσιο πρόσωπο για να το αξιοποιήσει.


Η δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα

Πρόκειται για: «Ένα αίτημα για το οποίο δεσμεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας  και η κυβέρνηση της αριστεράς και το έκανε πράξη.

Γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι να υπόσχονται και να κοροϊδεύουν το λαό, όπως έκανε παλιότερα ο Βαρβιτσιώτης με τα 250 μ. ή ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος.

Η όλη Πάτρα σήμερα χαίρεται ή κάνω λάθος;  Και κάποιοι περιμένουν τη γραμμή... γιατί  αυτή είναι μια «όμορφη δουλειά» της κυβέρνησης της αριστεράς  και  δεν κολλάει με τη θεωρία της«βρώμικης δουλειάς»… είπε ο δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινης Πόλης!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κατατέθηκε η τροπολογία για το θαλάσσιο πρόσωπο

Κι άλλο δωράκι στο δύστροπο βαφτιστήρι του Τσίπρα!

Σία Αναγνωστοπούλου: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη 

Ανδρέας Ριζούλης: Μια πολύ καλή ημέρα για την Πάτρα

Ικανοποιείται το δίκαιο αίτημα για την απόδοση

«Δεν είναι όλοι ίδιοι να υπόσχονται και να κοροϊδεύουν»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: