ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Θαύμα, θαύμα! Ο Κούλης άλλαξε υπέρ κατάτμησης

«Κάνετε τους δήμους και τις περιφέρειες πειραματόζωα των μικροπολιτικών σας σχεδιασμών» ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης κάνοντας έντονη κριτική στις προβλέψεις του «Κλεισθένη». 

Μάλιστα, ο Κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε ύβρεις κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι «είναι θρασύ να μιλά για συναινέσεις η πιο πολιτικά διχαστική κι ανέντιμη κυβέρνηση που γνώρισε αυτός ο τόπος». 


Ο Κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι η απλή αναλογική χωρίς πλαφόν εκπροσώπησης θα δώσει δυνατότητα στην Χρυσή Αυγή να αποκτήσει ερείσματα στην τοπική αυτοδιοίκηση ισχυριζόμενος ότι «από πολιτικός της χορηγός γίνεστε κι εκλογικός της ευεργέτης».

Όσον αφορά την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών, ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ν.Δ. θα την ψηφίσει γιατί «δεν σας χαρίζουμε την πολιτική που πρώτοι εισηγηθήκαμε», αλλά επέμεινε στην άμεση καθιέρωση της δυνατότητας οι απόδημοι να ψηφίζουν από τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους. Ο Κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση παραπέμπει στις καλένδες τις αλλαγές αυτές γιατί «φοβάται η κυβέρνηση την πολιτική ετυμηγορία των νέων που κορόιδεψε κι έδιωξε από την χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: