ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Τζέφρι Πάιατ: Η Ελλάδα έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης

Δημιουργούνται νέες επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες καθώς η Ελλάδα έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης και η αμερικανική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα βοηθήσει σε αυτή την πορεία δεδομένου ότι αναγνωρίζει τον κομβικό ρόλο της χώρας μας στα Βαλκάνια.

Αυτό σημείωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ σε συνέντευξη Τύπου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα: «η σημασία της τιμώμενης χώρας για την 83η ΔΕΘ, Η.Π.Α - οι εταιρίες που συμμετέχουν - το ενδιαφέρον των επενδυτών».


Ο κ. Πάιατ ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετοί παράγοντες ασάφειας και αβεβαιότητας οι οποίοι εξαλείφθηκαν και αυτό έχει οδηγήσει τους Αμερικανούς επενδυτές να στρέψουν το βλέμμα τους στην Ελλάδα.

Εστίασε στα πλεονεκτήματα της χώρας, όπως είναι το υψηλό ανθρώπινο δυναμικό, οι φυσικοί πόροι και η γεωστρατηγική της θέση, ενώ σημείωσε ότι ο ξενοδοχειακός και ενεργειακός τομέας και οι κλάδοι της τεχνολογίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των αμερικανικών κεφαλαίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: