ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Μία δράκα «σκοπιανοφάγων» περιμένει τον Αλέξη

Πλήθος λαού «σκοπιανοφάγων» ξεκουράζεται μετά από εντολή του Μ. Αλέξανδρου, έτοιμο να κατασπαράξει τους «γυφτοσκοπιανούς». Στα όπλα, στα όπλα...!


Θα διαμαρτυρηθούν λένε σε διαδικτυακό κάλεσμά τους γιατί θα μιλήσει σε συνέλευση του ΣΕΒ Β. Ελλάδας

Στις πέντε το απόγευμα, σήμερα,  πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ακροδεξιοί «πατριώτες» σαν αυτούς που στη Βουλή διαδήλωναν εναντίον των κομμάτων γενικά με συνθήματα «όλοι οι πολιτικοί στο Γουδί» κλπ, με προτεταμένη την Δεξιά χείρα κατά το ναζιστικό πρότυπο, ετοιμάζονται να «υποδεχτούν» τον πρωθυπουργό διαμαρτυρόμενοι για τις εξελίξεις στο Μακεδονικό αλλά και για τη γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης, που την βλέπουν ως εφιάλτη, καθώς θα τους αποδυναμώσει από επιχειρήματα. 

Η παραπάνω φωτογραφία, από συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, είναι ενδεικτική για την περιφρόνηση των δημοκρατικών πολιτών, της συμπρωτεύουσας, που δεν θέλουν ναν ταυτιστούν με τα φασσιστοειδή! 

Μετά από διαδικτυακό κάλεσμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Hyatt Regency. Σε σχετικό κάλεσμα στο facebook, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι, «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει προσκληθεί ως κεντρικός ομιλητής στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Θεσσαλονίκης. Να είμαστε όλοι εκεί για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά!». 

Τώρα πόσο ειρηνικά μπορεί να είναι τέτοιες εκδηλώσεις όταν ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα με μισαλλοδοξία, ρατσισμό και αλυτρωτισμό του τύπου «Στα όπλα, στα όπλα, να πάρουμε τα Σκόπια», ένας θεός ξέρει!  

Κι ενώ τακτικά τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται στο διαδίκτυο τέτοιες προσκλήσεις, είναι ζήτημα εάν μαζεύονται 100 άντε 200 άτομα από τον ακροδεξιό χώρο και κάποιοι παρασυρμένοι  ευαίσθητοι πολίτες, που μόλις ακούνε τα μισαλλόδοξα συνθήματα τα βάζουν στα πόδια!

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει στις 19.00 για την Οικονομία στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Αριστερά το η αγωνιστική προτροπή του Κολοκοτρώνη για τους προσκυνημένους, μετετράπη σε.. ευγενές σύνθημα ακροδεξιών με τίτλο «Φωτιά και τσεκούρι» με φόντο τις φωτογραφίες των δύο κρατουμένων στρατιωτικών στην Τουρκία. Και δεξιά, άλλο σύνθημα: «Ελλάς-Χίος-Μακεδονία» και με μικρότερα γράμματα: «Μακεδονία ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί»! Και μετά θεωρεί αυθόρμητες εκδηλώσεις πολιτών τα εμετικά συνθήματα, ο Κ. Μητσοτάκης... (Η φωτογραφία είναι από τα Χανιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: