ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ο θεσμός της Μαθητείας στη συνεδρίαση της «Συμμαχίας»


Παρουσιάζεται η και η σημασία του για την επιχειρηματικότητα
Ο θεσμός της μαθητείας και η σύνδεσή του με την επιχειρηματικότητα θα παρουσιαστούν τη  Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 11:30, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα». 

Οι εργασίες θα διεξαχθούν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην Πάτρα.
Το Δίκτυο «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα » ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της τοπικής οικονομίας επέλεξε να κάνει γνωστό το θεσμό της μαθητείας  στον επιχειρηματικό κόσμο και να ενημερώσει για τις δυνατότητες, καθώς επίσης και τα οφέλη που προκύπτουν από την αξιοποίηση αυτής της ευκαιρίας που τους παρέχεται»,  ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Κωνσταντίνος Καρπέτας.   
Στο πλαίσιο αυτό, ο συντονιστής Μαθητείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Γεώργιος Ραβασόπουλος πρόκειται να παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του  Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας («Επιχειρηματικότητα»).
Στη συνέχεια εκ μέρους του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, κ. Νικόλαος Κοτσώνης και κ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος θα παρουσιάσουν την πλατφόρμα e-learning, εκπαίδευση για το θεσμό της μαθητείας, που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα EAPPRENCapacity Building for Intermediary Organisations through e-learningErasmus + KA3.
Στην ίδια συνεδρίαση, ο  εκπρόσωπος του  Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Θεόδωρος Τσούμπελης καθώς και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Περιφερειακής Πολιτικής κ. Σπύρος Παπασπύρου  θα αναφερθούν στις  Προοπτικές της Γαστρονομίας, δίνοντας έμφαση στην «Ελληνική Κουζίνα», ως επιχειρηματική επιλογή, με βάση τις Ευρωπαϊκές εμπειρίες και τα χαρακτηριστικά της Δυτικής Ελλάδας .
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ενημέρωση για το Περιφερειακό Επιχειρηματικό Forum που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Βοϊβοντίνα της Σερβίας και τις δυνατότητες συμμετοχής σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: