ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Αλ. Τσίπρας: Εκλογές; Να πάτε να κάνετε τα μπάνια σας!

Η εκλογολογία, εκ των ΜΜΕ και της αντιπολίτευσης προερχόμενη, αποτελεί σταθερό συνοδοιπόρο αυτής της κυβέρνησης, ίσως από την πρώτη στιγμή, τις αρχές του 2015. Και επειδή η εκλογολογία θυμίζει την αθλητική μετεγγραφολογία που φουντώνει κάθε καλοκαίρι, τα σενάρια και οι θεωρίες για πρόωρες κάλπες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το τραπέζι του φετινού Ιουλίου.

Ο πρωθυπουργός όμως, αντί για τα εκλογικά κέντρα, στέλνει τους πολίτες... στις παραλίες.


Βγαίνοντας από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μετά την ολοκλήρωση του Πολιτικού Συμβουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν θα γίνουν πρόωρες εκλογές. «Να πάτε να κάνετε κανένα μπάνιο» απάντησε χαμογελώντας ο πρωθυπουργός πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του.

Με το βλέμμα στη ΔΕΘ

Σε αντίθεση με τα σενάρια - ή τους διακαείς πόθους - για πρόωρες εκλογές, η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζουν με προσοχή τα βήματα για την επόμενη ημέρα μετά τα Μνημόνια. Τις πολιτικές δηλαδή εκείνες που θα διασφαλίσουν αφενός τη συνέχιση του πολύ θετικού μομέντουμ στην οικονομία με την εκπλήρωση των δημοσιονομικών υποχρεώσεων, με παράλληλη όμως αποκατάσταση των πληγών που υπέστη από το 2010 η μεγάλη κοινωνική πλειονότητα. Πλέον, η 21η Αυγούστου και η ΔΕΘ αποτελούν τους επόμενους κόμβους για την ελληνική κυβέρνηση, αφού τότε θα συγκεκριμενοποιηθούν ο στόχοι και το πλαίσιο που θα ορίσουν τη νέα σελίδα για τη χώρα και την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: