ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Σύσταση προς Κ. Μητσοτάκη: Μην εκτίθεστε στον ήλιο!

Αιχμηρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που ζήτησε εκλογές πριν από την ΔΕΘ δίνει η κυβέρνηση, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΝΔ να «μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας».

«Επειδή όμως πριν τις εκλογές που θα χάσει στο τέλος της τετραετίας, θα μεσολαβήσουν η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια που η ΝΔ την καταδίκασε, η αύξηση του κατώτατου μισθού που αρνείται μόνο η ΝΔ και ο ΣΕΒ , η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ο κ. Μητσοτάκης καταψήφισε ως «ιδεολογική εμμονή της Αριστεράς», η περαιτέρω ενίσχυση του Δημοσίου που θέλει μανιωδώς να διαλύσει και πολλά ακόμη που δε συνάδουν με τα 12ωρα, τις απολύσεις και τις περικοπές που ονειρεύεται, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε...» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

«Όποτε και αν γίνουν εκλογές θα τις κερδίσουμε χτίζοντας μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Για να πάμε επιτέλους την Ελλάδα μπροστά. Όσο νωρίτερα γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο. Έχω μάλιστα μια πρόταση σήμερα για τον κ. Τσίπρα. Θα του πρότεινα να προκηρύξει τις εθνικές εκλογές πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Έτσι θα βρει και ένα καλό άλλοθι να γλιτώσει τη επίσκεψή του στην Βόρεια Ελλάδα» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: