ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Πάτρα: Το ράβε-ξήλωνε, μετά από ένα τραγικό τροχαίο


Ήταν ένα πρωινό σαν όλα τα άλλα. Το ημερολόγιο έγραφε 3 Μαρτίου 2018. Ξαφνικά, εκεί γύρω στις 11:30 μια τρομερή είδηση συνταράσσει την πόλη των Πατρών. Ένα νέο παιδί, ο 21χρονος Χρήστος Νταβλούρος χάνει τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, προσκρούει με το κεφάλι σε έναν τοίχο και σκοτώνεται.
Όταν συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής κοντά στην οδό Αριστοτέλους όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα ξεπερνούν το αρχικό σοκ, ξεκινούν κινητοποιήσεις για την άθλια κατάσταση του δρόμου που ήταν η βασική αιτία που σκοτώθηκε ο Χρήστος . Διαμαρτύρονται για τις λακκούβες-παγίδες θανάτου, την απουσία πεζοδρομίων κ.α..

Ύστερα από την γενική κατακραυγή και την αγανάκτηση των Πατρινών, πέφτει άσφαλτος σε ένα κομμάτι περίπου 200 μέτρων στην οδό Αριστοτέλους.

Όμως η βελτίωση της κατάσταση δεν ήταν να κρατήσει για πολύ. Λίγο καιρό αργότερα, αρχές Ιουλίου πλέον και ο δρόμος γίνεται και πάλι… εργοτάξιο. Η φρέσκια άσφαλτος ανοίγεται και κατά μήκος του δρόμου γίνονται εργασίες που αφήνουν το οδόστρωμα σε κακή κατάσταση.

«Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου», σχολιάζουν οι κάτοικοι της περιοχής που δεν φαίνεται να κατανοούν γιατί δεν μπορεί επιτέλους να υπάρξει συντονισμός των αρμόδιων υπηρεσιών. Ας ελπίσουμε η πολύπαθη και ματωμένη Αριστοτέλους της Πάτρας να μην μείνει στο χάλι που βλέπουμε…



Πηγη: stokokkino.107,7

Δεν υπάρχουν σχόλια: