ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Στη Σύνοδο Κορυφής των Δυτικών Βαλκανίων ο Αλέξης




Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει στο Λονδίνο, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής των Δυτικών Βαλκανίων, η οποία πραγματοποιείται αύριο Τρίτη 10 Ιουλίου 2018.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στις 1 το μεσημέρι θα παραστεί σε γεύμα εργασίας των ηγετών των χωρών που μετέχουν στη σύνοδο, όπου θα συμμετάσχουν επίσης οι επικεφαλής των European Investment Bank, European Bank for Reconstruction and Development, Regional Cooperation Council, Regional Youth Cooperation Office. Εκεί θα του δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας στους τομείς Οικονομίας, Τουρισμού κ.α.

 Στο μεταξύ «η τοπική κοινωνία αποδέχεται αυτά τα δύο μέτρα με ικανοποίηση, διότι καταγράφονται άμεσα στην καθημερινότητά των πολιτών» τονίζει σχετικά με τον μειωμένο ΦΠΑ και το μεταφορικό ισοδύναμο ο βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης. Μιλώντας στην «Αυγή», ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «δύο ουσιαστικά μέτρα, τα οποία αφήνουν θετικό κοινωνικό αποτύπωμα στην έναρξη της μεταμνημονιακής περιόδου», ενώ επισημαίνει την «αμηχανία» στην οποία βρίσκονται «όλοι εκείνοι οι οποίοι μέχρι πρόσφατα καταστροφολογούσαν» και ειδικότερα η Ν.Δ.

Όσον αφορά τον τουρισμό, ο Αν. Μιχαηλίδης σημειώνει ότι η Χίος «δεν ακολούθησε τις προηγούμενες δεκαετίες τη ραγδαία -συχνά άναρχη- τουριστική ανάπτυξη» και, κατά συνέπεια, «υπάρχουν πολύ μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής οικονομίας». 

Ο Αν. Μιχαηλίδης απαριθμεί ακόμα μια σειρά από σημαντικές κυβερνητικές παρεμβάσεις και έργα που σχεδιάζονται ώστε να ενισχυθούν οι υποδομές της Χίου, αλλά και για να τονωθεί ο τουρισμός στα νησιά που δέχονται προσφυγικές ροές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: