ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Σκουρλέτης σε Πατούλη: Πληρώσατε 300.000 για την προπαγάνδα σας



«Πληρώσατε 300.000 από τα λεφτά του ελληνικού λαού για να κάνετε προσωπική προπαγάνδα», κατηγόρησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου ο υπουργός Εσωτερικών.
 
«Θέλετε το 1/1 ή να γυρίσουμε στο 1/5 στην τοπική αυτοδιοίκηση;» κάλεσε τον Γ.
Πατούλη να απαντήσει ο Π.Σκουρλέτης 

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον «Κλεισθένη», με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, να κατηγορεί τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ότι ξόδεψε 300.000 «από λεφτά των φορολογούμενων για να κάνει προσωπική προπαγάνδα». Ως λαϊκιστή χαρατκήρισε ο Γ.Πατούλης τον Π.Σκουρλέτη απαντώντας του.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου να απαντήσει ξεκάθαρα εάν τάσσεται υπέρ του συστήματος ένα προς πέντε για τις προσλήψεις εργαζομένων, «όπως προτείνει ο Κ.Μητσοτάκης ή με το σύστημα ένα προς ένα, που καθιερώνει η κυβέρνηση».

«Υπάρχει μία αποστελέχωση στην τοπική αυτοδιοίκηση, που η κυβέρνηση προσπαθεί μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον να προσπεράσει σήμερα» ανέφερε ο Π.Σκουρλέτης, δίνοντας έμφαση στις προσλήψεις που έχουν δρομολογηθεί στο τομέα της καθαριότητας.

«Από του χρόνου θα πάμε στο ένα προς ένα, που αποτελέι επιτυχία της κυβέρνησης. Θέλετε το ένα προς ένα ή να γυρίσουμε στο ένα προς πέντε στην τοπική αυτοδιοίκηση; Πρέπει να τοποθετηθείτε απέναντι στη πρόταση του κ. Μητσοτάκη», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Μη μιλάτε για μόνιμες θέσεις. Κάντε το. Είστε δύο χρόνια υπουργός. Μην μας συνδέετε με το όποιο κόμμα. Σκεφτείτε εθνικά. Εμείς θεωρούμε ότι οι δήμοι πρέπει να έχουν το προσωπικό που απαιτείται. Ούτε το ένα προς ένα φτάνει. Θα έπρεπε να είστε πιο διεκδικητικοί. Μην τάζετε συνεχώς μόνιμες θέσεις. Κάντε τις. Οι δήμοι πρέπει να πάρουν τους υπαλλήλους που χρειάζονται μέσω ΑΣΕΠ και να μην μπλέκονται τα κόμματα, γιατί αυτοί πληρώνουν», απάντησε ο Γ.Πατούλης.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΥΠΕΣ, ο οποίος τον κάλεσε να μην κάνει προσωπική προπαγάνδα, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

«Είστε λαϊκιστής και είναι ντροπή σας», ανταπάντησε ο κ. Πατούλης, προκαλώντας νέα αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών.

«Πληρώσατε 300.000 από τα λεφτά του ελληνικού λαού για να κάνετε προσωπική προπαγάνδα. Εδώ είναι Βουλή και όχι το δημοτικό συμβούλιο του Αμαρουσίου», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην καμπάνια της ΚΕΔΕ που κάνει στα ΜΜΕ εναντίον του «Κλεισθένη».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: