ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Αποδεκτή η τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ



Τον Μάιο του 2019 θα διεξαχθούν με απλή αναλογική οι αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης έκανε αποδεκτή την σχετική τροπολογία που κατέθεσαν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική και οι εκλογές τον Οκτώβριο» ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών.


Ο Π. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι «η βασική λογική του «Κλεισθένη 1» είναι ο διαχωρισμός των αυτοδιοικητικών από τις εθνικές ή από τις ευρωεκλογές» και γι’ αυτό ορίζεται παγίως να διεξάγονται οι αυτοδιοικητικές στη δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου. 

Ωστόσο, συνέχισε ο υπουργός, «υπήρχε το ερώτημα πώς θα κάναμε εφαρμογή αυτής της διάταξης με το δεδομένο ότι έχει ολοκληρωθεί ήδη το μεγαλύτερο μέρος της θητείας των αυτοδιοικητικών αρχών» και προκειμένου «η μετάβαση να γίνει με ομαλό τρόπο» υιοθέτησε την τροπολογία οι πρώτες εκλογές με τον «Κλεισθένη» να διεξαχθούν μαζί με τις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: