ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Αγοραπωλησία μετοχών, κατά παράβαση του νόμου

Εκτός από συνομιλητής του εξωγίηνιου, ο Κούλης αποκαλύπτεται και επιχειρηματίας της πολιτικής!

Επιχειρηματίας
ο Κούλης της ΝΔ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ  ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!

 
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις, λέει μία παλιά παροιμία που φαίνεται να πηγαίνει γάντι στον Κούλη, γνωστό θεματοφύλακα της εντιμότητας και της αξιοσύνης, αλλά... Μάλλον τον κόλλησε ο κολλητός του, έντιμος κύριος Παπαπάνου, εξ απορρήτων του! 

Ή ίσως του μετέδωσε το μικρόβιο της... αξιοσύνης η κα Μαρέβα με τις αδήλωτες επιχειρηματικές της δραστηριότητες στη Γαλλία, ενόσο παρέμενε διαζευγμένη, στο μιλητό, με τον υπερδραστήριο Κούλη!

Πρόβλημα στο πόθεν έσχες του έχει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Αυγή» ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ανέλαβε το βάρος να ξελασπώσει τον πρόεδρο της ΝΔ, ο συνήθως ήρεμων τόνων Νικήτας Κακλαμάνης. Δεν τα κατάφερε όμως!  

Από τον έλεγχο που έκαναν οι ορκωτοί ελεγκτές στο πόθεν έσχες του προέδρου της ΝΔ προέκυψε αδιάψευστα ότι έχει προχωρήσει σε αγοραπωλησία μετοχών, κάτι που ρητά απαγορεύεται από τον νόμο.

Η Επιτροπή, που συνεδρίασε για το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες θα το εξετάσει ενδελεχώς σε επόμενη συνεδρίαση.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ στην Επιτροπή Νικήτας Κακλαμάνης, φέρεται να υποστήριξε πως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές για την επιχειρηματική του κίνηση.

Νέα υπ. απόφαση για ηλεκτρονική υποβολή πόθεν έσχες

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα εκδώσει νέα υπουργική απόφαση για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες, μετά τη χθεσινή απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική και παράνομη τη σχετική υπουργική απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαγγελόπουλος επισήμανε ότι «λόγω εύλογης και μεγάλης αβεβαιότητας που δημιούργησε η δημοσιοποίηση μιας άτυπης περίληψης της υπ' αριθ. 2649/2017 απόφασης της ολομέλειας του ΣτΕ, οι αρμόδιοι υπουργοί θα προβούν σε επανέκδοση της σχετικής ΚΥΑ με την οποία ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες όσον αφορά στον τύπο και το περιεχόμενο των δηλώσεων με συνδημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως των παραμετρικών τιμών και των οδηγιών συμπλήρωσης πεδίων των δηλώσεων που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή ΠΟΘΕΝ».

Παράλληλα, ο κ. Παπαγγελόπουλος σημειώνει ότι «η υπόθεση εκκρεμεί στο ΣτΕ από τον Νοέμβριο του 2016 και η απόφαση εκδόθηκε παραμονές της λήξης της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για την χρήση 2016».

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει ότι «η κυβέρνηση, μόλις η απόφαση καθαρογραφεί από το ΣτΕ και λάβει επίσημα γνώση όλου του περιεχομένου της, θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες με γνώμονα την πάταξη της διαφθοράς».



Δεν υπάρχουν σχόλια: