ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Γρίπη: Ανάγκη εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων


Για τα χαρακτηριστικά της εποχικής γρίπης, τα πρώτα κρούσματα της οποίας έχουν ήδη εμφανιστεί μίλησε ο επικεφαλής του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ Στο Κόκκινο και το Γιώργο Τραπεζιώτη.


«Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, τα τελευταία χρόνια, έχουμε μία επιδημική έξαρση της εποχικής γρίπης ... Κάθε χρόνο εμφανίζεται με κάποιους, διαφορετικούς καμία φορά, τύπους ή υπό-τύπους των ιών της γρίπης», είπε ο κ. Ρόζενμπεργκ.

«Φέτος, γνωρίζουμε ήδη από όσα έχουν συμβεί στο νότιο ημισφαίριο, ότι ο ιός είναι περίπου ο ίδιος. Εμφανίζεται με μία αρκετά αυξημένη τοξικότητα, επομένως είμαστε αρκετά προσεκτικοί και προετοιμαζόμαστε για να τον «υποδεχθούμε» και στη χώρα μας, όπως κάθε χρόνο».

Ο επικεφαλής του ΚΕΕΛΠΝΟ επανέλαβε ότι «ιδιαίτερα οι άνθρωποι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού πρέπει να εμβολιαστούν εγκαίρως. Οι ηλικιωμένοι άνω των 60-65 ετών, όσοι έχουν κάποια νοσήματα όπως οι διαβητικοί, οι παχύσαρκοι, οι έγκυες, άτομα με νεοπλασίες, χρόνια καρδιοπαθείς, νεφροπαθείς, όλοι αυτοί πρέπει να σπεύσουν να εμβολιαστούν».

Εμβόλια υπάρχουν σε επάρκεια κια ουδείς λόγος ανησυχίας τόσο για την γρόπη, όσο και για την ιλαρά, που τόσος λόγος γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: