ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Αναβάλλεται το Περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Αναβολή για τον Νοέμβριο παίρνει το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Ελλάδα. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 30 και 31 Οκτωβρίου στην Πάτρα. 


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αναβολή της εκδήλωσης οφείλεται στο φορτωμένο πρόγραμμα του πρωθυπουργού που εκείνες της ημερομηνίες δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στην Πάτρα αλλά και εν γένει στη Δυτική Ελλάδα.

Άλλες του υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν να βρίσκεται εκείνο το διάστημα στην Πάτρα, από την στιγμή που η έκβαση των συζητήσεων στος ΗΠΑ για την προώθηση επίλυσης ζητημάτων γιωπολιτικών και εργασιακών ζητημάτων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι το Συνέδριο να πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου το αργότερο έως αρχές Δεκεμβρίου.

Τόσο οι Υπουργοί όσο και ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, έχουν προγραμματίσει να κάνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις για φλέγοντα ζητήματα της πόλης και των Νομών της Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: