ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Εν ψυχρώ δολοφονία δικηγόρου πρώην βουλευτή της ΝΔ

Με κάποια υπόθεση που χειριζόταν τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει σχέση η εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, 52 ετών, λίγο μετά τις 19.00 απόψε, στο δικηγορικό γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.


Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές της Ασφάλειας, σύμφωνα με μαρτυρία συνεργάτη του δικηγόρου, ο οποίος ήταν στο γραφείο, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του είπε ότι είχε ραντεβού με δύο πελάτες, οι οποίοι έφτασαν γύρω στις 19.00 και χτύπησαν το κουδούνι της εισόδου.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε και ανέβηκαν στο γραφείο του, όπου και οι τέσσερις κάθισαν στην αίθουσα συσκέψεων.

Όπως λέει ο συνεργάτης του θύματος, οι πελάτες ήταν πιθανότατα αλλοδαποί, γιατί μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά και φυσικά είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.
Το θύμα έχει δεχτεί πιθανότατα μία σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και μία στο κεφάλι, αλλά αυτό θα διακριβωθεί από την νεκροψία που θα κάνει ο ιατροδικαστής που μέχρι πριν από λίγο αναμενόταν στο σημείο.

Ο Μ. Ζαφειρόπουλος ήταν 52 ετών, γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νώντα Ζαφειρόπουλου και πατέρας 2 παιδιών . Ο αδελφός του Γρηγόρης υπήρξε δήμαρχος Χαλανδρίου.

Τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας .
Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ενημερώθηκε και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.
Τη θλίψη τους εκφράζουν στη ΝΔ για το χαμό του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο πατέρας του οποίου, Νώντας Ζαφειρόπουλος, υπήρξε επί σειρά ετών βουλευτής και στέλεχος του κόμματος.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναβάλει την παρουσίαση του επικοινωνιακού επιτελείου του, που είχε προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή.

Την έντονη καταδίκη της εκφράζει δια του Προεδρείου, η Βουλή των Ελλήνων για την αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση εναντίον του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Με την αναγγελία του θανάτου του υιού του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νώντα Ζαφειρόπουλου, τον λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας για να εκφράσει τον αποτροπιασμό του, να εκφράσει την βαθιά θλίψη της παράταξης για τον αδόκητο θάνατο ενός εξέχοντος στελέχους της ΝΔ, και αγωνιστή όπως ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Την οδύνη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και την απέχθεια για την στυγερή δολοφονία, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Νίκος Ξυδάκης ο οποίος ωστόσο ζήτησε "να μην βιαστούμε να της δώσουμε πολιτικό χρώμα". "Είναι μια δολοφονία δεν έχουμε καμία ανακοίνωση επίσημη απ' τις αρχές, κανένα επίσημο ανακοινωθέν, δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Αν ο δολοφονηθείς ήταν μέλος της ΝΔ, συλλυπούμεθα την ΝΔ, αλλά ως εκεί. Ας περιμένουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ας μην δώσουμε κανένα πολιτικό χρώμα", είπε ο κ. Ξυδάκης.

Τα συλλυπητήρια του, εκ μέρους του Ποταμιού και την καταδίκη της δολοφονίας, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Αμυράς.

«Τελικά είναι επικίνδυνο να προσπαθείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου » δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣΑ Β.Αλεξανδρής που έσπευσε μαζί με άλλους δικηγόρους , συγγενείς και φίλους του Μ. Ζαφειρόπουλου , έξω από το γραφείο του στον οδό Ασκληπιού.

(Με στοιχεία  από το avgi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: