ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ξήλωσαν οι οπαδοί τις πινακίδες του ΣΚΑΪ στη Λεωφόρο!

ξηλωμα σκαι



Ούτε φτυστούς να δουν Αλαφούζο-Μητσοτάκη


Μεταξύ των αντιδράσεων των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, υπήρξε και το ξήλωμα της διαφημιστικής πινακίδας του ΣΚΑΪ στην θύρα 6.

Εκτός από πανό και συνθήματα του Γιάννη Αλαφούζου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε ακόμη μία ενέργεια, δείχνοντας πως ο mr. ΣΚΑΪ και το κανάλι του είναι ανεπιθύμητοι στην Λεωφόρο.

Από την αρχή της σεζόν στη θύρα 6 της Λεωφόρου υπάρχει μία διαφημιστική πινακίδα του ΣΚΑΪ. Η συγκεκριμένη πινακίδα βρισκόταν κανονικά στη θέση της όταν ξεκίνησε το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο στη συνέχεια και όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία… η ταμπέλα του ΣΚΑΪ εξαφανίστηκε!






ΕΠΙΚΑΙRO.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: