ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Γερο-αχτιβιστές του ΚΚΕ επέδραμαν στο ΜΛΤ!



Οι... αχτιβιστές του Δήμου Πατρέων ενώ κατευθύνονται προς το ΜΛΤ, για την ανάρτηση του πανό!


Ανάρτησαν πανό που γράφει εναντίον της ψήφισης των μέτρων για την Β΄ αξιολόγηση!



«Φτάνει πια. Ξεσηκωθείτε. Ενάντια στο Μνημόνιο κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ. Λαϊκό μπλόκο, στη νέα λεηλασία και τα "αντίμετρα" εξαθλίωσης του λαού».

Τα παραπάνω είναι η ακτιβίστικη έκφανση στελεχών του ΚΚΕ, που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο του κομματικού καθήκοντος στο Δήμο Πατρέων και γενικότερα στους τέσσερις δήμους που ελέγχει το ΚΚΕ.

Ναι και μην σας φαίνεται παράξενο ότι το ΚΚΕ υποκλέπτει αχτιβιστικές πρακτικές άλλων κομματικών χώρων της αριστεράς, που μέχρι χθες απεχθάνονταν!

Μπορεί, στην Πάτρα να ξεκίνησε αδόκιμα, εντούτοις ήταν ενέργεια επιτυχημένη στο πλαίσιο του ανάλογου τάιμ, για να εμπεδώσουμε την αντίληψη, του ιερατείου, των φορούντων τα φαιά της σοφίας, όπου την ίδια ώρα της εξέλιξης του χάπενιγκ, που λάβαινε χώρα στην πλ. Γεωργίου, ένα άλλο απεχθές διαδραματίζονταν στην Βουλή σε βάρος της Δημοκρατίας από την νεοναζιστική ΧΑ, όπου διά του άνανδρου στελέχους, της που είχε χειροδικήσει κατά της βουλευτού του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη, επαναλάμβανε την ναζιστική χειροδικία του κατά του Ν. Δένδια, υπερασπιζόμενος μάλιστα τα δίκαια του λαού(!), όπως ακριβώς λέει ότι κάνει και το ΚΚΕ...  

Με ένα μεγάλο πανό που αναρτήθηκε στην πρόσοψη του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, η Δημοτική Αρχή καλεί το λαό της Πάτρας, σε αγωνιστικό ξεσηκωμό!

«Φτάνει πια. Ξεσηκωθείτε. Ενάντια στο Μνημόνιο κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ. Λαϊκό μπλόκο, στη νέα λεηλασία και τα «αντίμετρα» εξαθλίωσης του λαού» είναι το σύνθημα του πανό, που κρέμασαν σήμερα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι.

Σε δήλωσή της στα μέσα ενημέρωσης, για το χάπενιγκ που έλαβε χώρα στην πλ. Γεωργίου,  η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε:

«Αυτό που γίνεται σήμερα, είναι μια συμβολική και ουσιαστική ενέργεια από μεριάς της Δημοτικής Αρχής. Αυτό που λέμε είναι το αυτονόητο. Λαϊκός ξεσηκωμός, για να μην περάσει το νέο μνημόνιο και τα αντίμετρά του, που ισοπεδώνουν την λαϊκή τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Με τη νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 17 του μήνα και τις πολύπλευρες αγωνιστικές κινητοποιήσεις στις 18, ο λαός μας πρέπει να βρεθεί στο προσκήνιο, στην πρώτη γραμμή και να διεκδικήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: