ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Σε ανοιχτή συμμαχία με το ΔΝΤ επιλέγει η Αθήνα να μπει στην τελική φάση της μάχης για το χρέος – μια συμμαχία ανάγκης μεν, αλλά και τακτικής απέναντι στο σύστημα Σόιμπλε.
·        Συμμαχία με τον διάβολο
·        Για να αντιμετωπίσουμε τον τρίβολο…
·        TVXs: Ο Μισέλ Ζοσεράν, στις 20 Μαΐου του 2005, είχε καταθέσει επισήμως στους εισαγγελείς της Νίκαιας της Γαλλίας πως «το 2002 και το 2003 κλήθηκα να παρουσιάσω ένα σχέδιο για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Από εκείνη τη στιγμή πηγαινοερχόμουν συνέχεια στην Ελλάδα και είχα επαφές με τον κ. Ρωμανό. Εκείνος ήταν που υπέδειξε ότι θα πρέπει να προβλέψουμε μια προμήθεια της τάξης του 7% με 10% για τον υπουργό Άμυνας. Και μου υπέδειξε επίσης πως στην προηγούμενη αγορά των φρεγατών στην Ελλάδα είχε μεσολαβήσει συμφωνία με τον ίδιο τον υπουργό, χάρη στην οποία η εταιρεία Thales κέρδισε τον διαγωνισμό. Στην αγορά του συστήματος για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων ανταγωνιστής ήταν η εταιρεία SAIC, την οποία υποστήριζε ευθέως ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ντίκ Τσένι. Κατά τον κ. Ρωμανό χάσαμε αυτή την αγορά επειδή δωροδοκήσαμε χαμηλά, ενώ οι Αμερικάνοι στόχευσαν στον υπουργό Εσωτερικών και τον πρωθυπουργό». (σημ: Αναφέρεται στον Κώστα Σημίτη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ήταν υπ. Δημόσιας Τάξης – Στη Γαλλία τις αντίστοιχες αρμοδιότητες έχει το υπ. Εσωτερικών για αυτό αναφέρεται σε υπουργό Εσωτερικών.  
·        …Έντιμε άνθρωπε κυρ- Κινέζε…
·        Το …κιρκινέζι είναι αρπακτικό…
·        Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, περιμένοντας  τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ για διμερείς συνομιλίες στο Πεκίνο έκατσε στο πιάνο και έπαιξε ρωσικά τραγούδια της σοβιετικής περιόδου, για τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.
·        Προσπαθώ να μάθω αν έπαιξε και τη διεθνή…
·        ‘Οχι , δεν τραγούδησε
·        Είχε ξεχάσει το …καπέλο του…
·        Σβεν Γκίγκολντ Γερμανός ευρωβουλευτής των Πρασίνων: Οι δανειστές της Ελλάδας δεν πήραν το μάθημά τους
·        Σωστό αν ισχύει το «με όποιο δάσκαλο καθίσεις»
·        Ο 46χρονος  Εντουάρ Φιλίπ, βουλευτής και δήμαρχος της Χάβρης που προέρχεται από το κόμμα Les Republicains θα είναι , μάλλον , ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας
·        …Χάβρα…
·        Τζέιμς Κλάπερ: Κατά την άποψή του οι θεσμοί στις ΗΠΑ δέχονται επίθεση από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όσο κι από τη Ρωσία.
·        «Νομίζω ότι οι θεσμοί στις ΗΠΑ δέχονται επίθεση τόσο εξωτερικά - κι αυτή είναι η μεγάλη είδηση εδώ με την εμπλοκή των Ρώσων στο εκλογικό μας σύστημα – όπως κι εσωτερικά
·        Δούρειος …ελέφαντας…
·        ‘ Ολγα Γεροβασίλη "Δεν πρόκειται για 4ο Μνημόνιο. Δηλαδή, αν κάνουμε τους υπολογισμούς σε Μνημόνια το κλείσιμο κάθε αξιολόγησης , θεωρητικά τώρα έπρεπε να είμαστε στο 15ο Μνημόνιο τουλάχιστον", "Μνημόνιο γίνεται όταν η χώρα δεν μπορεί να βγει στις αγορές, χρειάζεται χρήματα και σε αυτά τα χρήματα μπαίνουν οι περιορισμοί. Εδώ, λοιπόν, δεν πρόκειται γι αυτό. Πρόκειται για το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης. Να σας θυμίσω ότι και πέρυσι με το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης το ίδιο αφήγημα ακριβώς υπήρχε. Ότι ήταν ένα άλλο Μνημόνιο τότε".
·        Ούφ ,…ησύχασα…
·        Αιγαίο, κυπριακή ΑΟΖ και Συρία είναι τα «αγκάθια» στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις, με την Αθήνα να προβληματίζεται για το ενδεχόμενο εξαγωγής αυτής της έντασης μεταξύ των δύο κυβερνήσεων, προς το Αιγαίο και την Κύπρο.
·        Κανένας δεν έχει εμπιστοσύνη στον Ερντογάν
·        Μα κανένας …
·        Η Πόρσε που συγκρούστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο με το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ αυτοκινήτων, έτρεχε με ταχύτητα που ξεπερνά κατά πολύ τα 260 χιλιόμετρα .
·        Μόνο…
·        Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στον Δρόμο του Μεταξιού, υπενθυμίζοντας ότι το 550 μ.Χ., ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ιουστινιανός έστειλε χριστιανούς μοναχούς στην Ανατολή για να ανακαλύψουν τα μυστικά της επεξεργασίας του μεταξιού και εκείνοι, επέστρεψαν στη Θράκη με κουκούλια μεταξοσκώληκων κρυμμένα μέσα στα ραβδιά τους, φέρνοντας το μετάξι στην Ευρώπη για πρώτη φορά «Αν ήταν να ξαναδιηγηθούμε σήμερα την ιστορία του Δρόμου του Μεταξιού, δεν θα διηγούμασταν ξανά απλά μια οικονομική ιστορία συνεργασίας και ανταγωνισμού μεταξύ μεγάλων δυνάμεων, θρησκειών, εθνών και εμπορικών συμφερόντων, αλλά την ιστορία λαών, των επαφών και των επικοινωνιών τους.
·        Πάντως οι Κινέζοι έκαναν εξονυχιστική έρευαν στη Ελληνική αποστολή 
·        Δεν …ξεχνάνε την καζούρα που έπαθαν πριν 1467 χρόνια…
·        Ο Πορτογάλος  Σαλβαδόρ Σομπράλ που συμμετείχε στην …Γιουροξεφτίλα…  ήθελε να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τους πρόσφυγες φορώντας μια μπλούζα με το μήνυμα SOS REFUGEES, κατά τη διάρκεια του τελικού. Αλλά η  EBU, το θεώρησε προκλητικό.
·        Στον καθρέφτη είδαν την κατάντια τους…
·        Το 39% θεωρεί «μάλλον σημαντικά» και «σημαντικά» τα θετικά αντίμετρα, ενώ το 35% «ασήμαντα» και «μάλλον ασήμαντα».
·        Το 26% θεωρεί ότι τα αντίμετρα  είναι ασήμαντα σημαντικά…
·        Άγνωστοι διέρρηξαν τα ξημερώματα τη γαστρεντερολογική και πνευμονολογική κλινική του πρώτου ορόφου, που βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», και πήραν γαστροσκόπια, κολονοσκόπια και άλλα εξαρτήματα αξίας 400.000 ευρώ!
·        Εντύπωση προκαλεί πώς οι δράστες κατάφεραν να μεταφέρουν τα ογκώδη μηχανήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
·        Διότι υπήρχε εντός ..κλεφτούτριος τύπος …
·        Διότι υπάρχει ΚΑΙ ψευτούριος τύπος …

·        ΕΦΣΥΝ: Μια ζώνη ένας δρόμος» το σχέδιο του Πεκίνου

·        Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα τεράστιο πλάνο κατασκευής υποδομών σε όλη σχεδόν την υφήλιο, το οποίο θα μπορούσε να αγγίξει το ένα τρις. δολάρια.
·        Πρόκειται για μια εξαιρετικά φιλόδοξη εκστρατεία, μέσω της οποίας η Κίνα ευελπιστεί να αυξήσει το εμπόριο και την οικονομική ανάπτυξη στην Ασία και όχι μόνο.
·        Στόχος η κατασκευή υποδομών που θα ενώνουν χώρες ανά τον πλανήτη με ορισμένους να εκτιμούν ότι η Κίνα μπορεί να διαθέσει έως και 150 δισ. κάθε χρόνο. 
·        Τα σχέδια περιλαμβάνουν κατασκευές αγωγών και λιμανιών στο Πακιστάν, γέφυρες στο Μπαγκλαντές και σιδηροδρομικά δίκτυα στη Ρωσία. Άλλα μεγάλα σχέδια είναι η κατασκευή αυτοκινητόδρομων, εργοστασίων, μονάδων παραγωγής αιολικής ενέργειας στο Πακιστάν, η κατασκευή τεράστιου λιμανιού στη Σρι Λάνκα, ενός αυτοκινητόδρομου στην Ινδονησία, αλλά και βιομηχανικού πάρκου στην Καμπότζη.
·        Κλπ.
·        Συγνώμη καμιά… ασφαλτόστρωση στην Καρυά προβλέπει το σχέδιο;

·        Ταυτοποιήθηκαν 23 χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

·        Ωραία , Ιβάν και Δημήτρης να τους δώσουν διαρκείας δωρεάν και για πάντα…
·        Οι …ήρωές τους…
·        Αύριο
·        Μπά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: