ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Τα καρναβαλικά δρώμενα άρχισαν σήμερα Κυριακή στην ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ μετά την αποτυχία της!

Υπό στενή παρακολούθηση της αστυνομίας βρέθηκαν τα γραφεία του Ε&ΕΣ Πατρών, από την περασμένη Πέμπτη, που άρχισε η ανησυχία στην Ρηγίλλης ότι ενδέχεται να αποτύχει το άνοιγμα των καταστημάτων της Κυριακής 19-1-2014. Κι αυτό δεν είναι αμελητέο για την ποιότητα της Δημοκρατίας που θέλει να επιβάλει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.





Κατηγορίες κατ’ αλλήλων για την επιτυχία του κινήματος κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές

Με το άνοιγμα του Τριώδιου στην Πάτρα, το Σάββατο 18-1-2014, ακολούθησαν η καρναβαλική πρεμιέρα στην πλ. Γεωργίου με την καύση πυροτεχνημάτων και η εμφάνιση μουσικών σχημάτων.

Ωστόσο  στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ σήμερα μετά την επιτυχία του κινήματος ΠΟΤΕ την ΚΥΡΙΑΚΗ, άρχισαν τα… καρναβαλικά δρώμενα με αλληλοκατηγορίες για το ποιος φταίει για την αποτυχία. Χθες νύχτα έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, στα στελέχη της ΝΔ επικρατούσαν ανησυχίες ότι ο πιο μεγάλος φόβος των θα γίνονταν πραγματικότητα με το ξημέρωμα της Κυριακής.

Ο αγώνας του κινήματος ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, που έχει ξεκινήσει στην Πάτρα από τον Νοέμβρη με ικανοποιητική επιτυχία σε συνεργασία Ε&ΕΣ Πατρών με τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων έχει ανάψει φωτιές στην ΝΔ, που πάσει θυσία θέλει να επιβάλει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, τυραννούμενη από το ιδεολόγημα ότι έτσι θα κινηθεί η τελματωμένη αγορά.

Απέναντί της βρήκε, ιδιαίτερα στην Πάτρα το ενωμένο κίνημα εμπόρων και υπαλλήλων, που ενισχύεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιμένει στα αυτονόητα. Δεν λείπει ο χρόνος, αλλά το χρήμα από τους καταναλωτές για να σηκωθεί η αγορά. Κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί το ΚΚΕ αν και συγκρατημένα.

Εκ των πραγμάτων αυτή η αντιπαράθεση παίρνει πολιτικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για την αντίθεση δύο αντίθετων οπτικών γωνιών από τις οποίες αντικρίζουν την επικρατούσα κάμψη στην αγορά. Η μία είναι της ΝΔ, η άλλη είναι αυτή που ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ.

Στην αντιπαράθεση το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται διχασμένο, με τον πρόεδρό του να εξαρτάται από την βούληση του αρχηγού Σαμαρά και το κόμμα να έχει καταστεί συνιστώσα της ΝΔ. Στην ΔΗΜΑΡ, ακόμη ψάχνουν να βρουν γραμμή πλεύσης μετά την καταγραφή στο συνέδριο του ισχυρού πόλου που ζητά επιστροφή στην ζεστή αγκαλιά της συγκυβέρνησης, ενώ ισυρά νθίστανται οι περί τον Κουβέλη.

Τα σύννεφα της αποτυχία της ΝΔ στην Πάτρα, που δεν μπόρεσε να επιβάλει το άνοιγμα των καταστημάτων στο βαθμό που επιθυμούσε, σήμερα έφεραν βροχή. Και μαζί της χαρακτηρισμούς που η δεοντολογία δεν επιτρέπει την αναγραφή τους.

Σας γ…. οι ΣΥΡΙΖΑίοι με τον Ρώρο, ήταν ένα από τα… κοσμήματα που εξαπολύθηκαν στους έχοντες την ευθύνη για την αποτυχία της επιβολής της γραμμής του κόμματος. Και ήσαν έντονες οι μεταξύ τους κατηγορίες για την ανικανότητά τους να αντιπαρατεθούν στους ΣΥΡΙΖΑίους που κράτησαν καθηλωμένο το σάξες στόρι  που είχε εκπονήσει η Ρηγίλλης και για την πόλη!

Κινητοποιήθηκαν δύο διμοιρίες αστυνομικές, που η εμφάνισή τους στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας κάθε άλλο παρά προμήνυαν γιορτινό κλίμα. Υπό στενή παρακολούθηση της αστυνομία βρέθηκαν και τα γραφεία του Ε&ΕΣ Πατρών, από την περασμένη Πέμπτη, που άρχισε η ανησυχία στην Ρηγίλλης ότι ενδέχεται να αποτύχει το άνοιγμα των καταστημάτων της Κυριακής 19-1-2014. Κι αυτό δεν είναι αμελητέο για την ποιότητα της Δημοκρατίας που θέλει να επιβάλει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου!

Παρά ταύτα, επειδή η πόλη έχει παράδοση χρόνων και οι άνθρωποί της γνώση πως φτιάχνεται το γιορτινό κλίμα τέτοιες μέρες, δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε Καλό Καρναβάλι!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ISTOLOGIOU G. MOSXOU 







Δεν υπάρχουν σχόλια: