ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.) «ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη» και ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τον αείμνηστο σύντροφο Γιάννη Καρελά




Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.)

«ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη»



«Η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.), «ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη»  εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον χαμό του συναγωνιστή και συντρόφου Γ. Καρελά και συμμετέχει στο βαθύ πένθος της οικογενειάς του.



Η Πατραϊκή κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά το ήθος την εντιμότητα και την ευαισθησία του για τα πολιτικά ζητήματα της χώρας και της πόλης μας.


Το κενό που αφήνει η απουσία του από τον αγώνα μας για μια ανθρώπινη Πάτρα είναι δυσαναπλήρωτο.



Καλό σου ταξίδι Γιάννη.



                                                                                                              Από το γραφείο Τύπου»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ


Για τον θάνατο του αείμνηστου Γιάννη Καρελά ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας ενημερώνει τα μέλη του και τα καλεί στην κηδεία του εκλιπόντος με τα παρακάτω:



Συντρόφισσες και σύντροφοι,



Αύριο Κυριακή 26-1-2014, ώρα 3 μμ στον Άγιο Νικόλαο Συχαινών θα τελεστεί η κηδεία του  συντρόφου Γιάννη Καρελά.

- Για τον θάνατο του αείμνηστου συντρόφου Γιάννη Καρελά σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού Διαμερίσματος.



O 58χρονος σύντροφος Γιάννης Καρελάς του Παναγιώτη και της Αναστασίας, ήταν  δικηγόρος και ένας από τους 300 που είχαν υπογράψει την διακήρυξη για την ίδρυση δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν παντρεμένος με την Βασιλική Κάραλη με την οποία απέκτησε δυο παιδιά τον Παναγιώτη και την Αθανασία. Το σπίτι τους ήταν στην περιοχή της Πλατείας Ελευθερίας, ενώ το πατρικό του σπίτι ήταν στην περιοχή των Συχαινών.
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: