ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συμφωνία με Κατσανιώτη για προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού

Στο μέσον ο κ. Κατσανιώτης κατά την διάρκεια των ανακοινώσεων.


Τη συνεργασία του Δήμου Πατρέων και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για την προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού στην Πάτρα και στο εξωτερικό με στόχο την αύξηση της προσέλκυσης επισκεπτών στην πόλη καθ’ όλη τη διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου, ανακοίνωσαν χθες μετά από συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Κυβέρνησης, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Και οι δύο συμφώνησαν ότι το Πατρινό Καρναβάλι πρέπει να αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη γιορτή της νεολαίας στη χώρα και μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες γιορτές στην Ευρώπη.

Γι αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει οργανωμένη και στοχευμένη δράση  εντός και εκτός συνόρων κάτι που μπορεί να επιτευχθεί σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, η οποία διατηρεί μόνιμες και σημαντικού επιπέδου επαφές με ανθρώπους των ΜΜΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, στις δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους οι κ.κ. Κατσανιώτης και Δημαράς τόνισαν:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: «Σε συνέχεια της εξωστρέφειας του Πατρινού Καρναβαλιού που ξεκίνησε από πέρυσι με την συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη, αλλά και με την κατασκευή αναμνηστικών του Καρναβαλιού μας, προχωρήσαμε σε συνεργασία με την Γραμματεία Ενημέρωσης ώστε να υπάρξει η προβολή του Καρναβαλιού μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω ξένων Μέσων Ενημέρωσης. Έχουμε ανάγκη αυτή την οργανωμένη προβολή ώστε να επιτύχουμε την αύξηση της επισκεψιμότητας στην Πάτρα για την μεγαλύτερη γιορτή της νεολαίας που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη μας. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον κ. Κατσανιώτη για το ενδιαφέρον του και την ανταπόκρισή του στην προσπάθεια που κάνουμε και για το ενδιαφέρον που δείχνει για την πόλη του».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να βοηθήσω το Πατρινό Καρναβάλι το οποίο για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερο πολιτιστικό γεγονός.
Το ζητούμενο ήταν πώς το Πατρινό Καρναβάλι θα γινόταν γνωστό στο χρονικό του εύρος, καθώς επίσης να βρούμε και τις χώρες από τις οποίες θέλουμε να έχουμε επισκεψιμότητα.

Δηλαδή πρέπει να κάνουμε γνωστό στην Ελλάδα ότι Πατρινό Καρναβάλι δεν είναι η τελευταία Κυριακή και να έλθουμε σε επικοινωνία με συγκεκριμένους δημοσιογράφους στο εξωτερικό οι οποίοι θα το προβάλλουν στις χώρες τους.

Στόχος μας είναι η προσπάθειά μας να μη σταματήσει με τη λήξη του Καρναβαλιού, αλλά να υπάρξει διαρκής ενημέρωση όλο το χρόνο για να γίνει το Καρναβάλι γνωστό σε όλες τις χώρες που θα επιλέξουμε να κάνουμε την προβολή του.
Σε αυτή την προσπάθεια εκτός του Δήμου θα πρέπει να συμμετέχουν και η Περιφέρεια και όλοι οι φορείς της πόλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: