ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Άλλες δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη για την υπόθεση Χριστόδουλου Ξηρού

Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί το ΚΚΕ...


Το ΚΚΕ στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία - επέρριψε ευθύνες για τη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από το θέμα

Σε δύο συλλήψεις ακόμα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της επιχείρησης που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού.


Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατά τις έρευνες σε έξι σπίτια στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν τα δύο αυτά άτομα, καθώς στο σπίτι του πρώτου βρέθηκε μια σιδερογροθιά και στο σπίτι του δεύτερου ένα ξύλινο τόξο και βέλος με μεταλλική αιχμή, ξύλινο ρόπαλο με προσαρμοσμένο μεταλλικό καρφί, αυτοσχέδιο ξίφος, δύο μαχαίρια, εκ των οποίων το ένα πολεμικό και μια αυτοσχέδια κροτίδα.

ΚΚΕ κατά ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία

Μιλώντας για την υπόθεση της τρομοκρατίας, ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε τη "17 Νοέμβρη" προβοκάτορες που διαπλέκονται με το σύστημα, ενώ, ενοχλημένος από τα γκάλοπ που δείχνουν ραγδαία άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, επέρριψε ευθύνες και στον ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από το θέμα αυτό.

Μιλώντας για τη "17Ν" ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε πως επιχειρείται η τρομοκράτηση του λαϊκού κινήματος: "Παρά τις προσπάθειες να τρομοκρατηθούν οι ζωντανές και αγωνιστικές δυνάμεις του λαού, μέσα από την ανάδειξη και προβολή των προβοκατόρων της εγχώριας τρομοκρατίας, της 17Ν και άλλων ομάδων που δρουν εδώ και πολλά χρόνια, είναι πλέον φανερό ότι βρίσκονται στην υπηρεσία μηχανισμών, υπηρεσιών, ντόπιων και ξένων, συμμετέχοντας και αξιοποιούμενοι ακόμα και στις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις και στους ανταγωνισμούς τους, μέσα σε ένα σάπιο, διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι σύστημα...".

Επιπλέον, ο επικεφαλής του ΚΚΕ "είδε" ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για τη συζήτηση περί τρομοκρατίας, σημειώνοντας πως υπάρχει "ειδική ευθύνη κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: