ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζεται με επιτυχία η συλλογή φαρμάκων στην Οβρυά Πατρών



Μεγάλη είναι η συμμετοχή των δημοτών και φαρμακοποιών της Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν φάρμακα, εμβόλια και υγειονομικό υλικό προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου οι οποίες ολοένα και αυξάνονται.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Οβρυάς και υπεύθυνη του Πολιτιστικού-Κοινωνικού Τομέα Μεσσάτιδας Βασιλική Σιβρήκα-Κοτσόκολου δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την συμμετοχή του κόσμου, σημειώνοντας ότι οι δημότες της Οβρυάς και της ευρύτερης περιοχής, αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθητοποίηση τους προς τους συμπολίτες τους συγκεντρώνοντας καθημερινά φάρμακα. Τα φάρμακα παραλαμβάνονται από γιατρούς του Κοινωνικού Φαρμακείου, όπου γίνεται η διαλογή και η κατηγοριοποίησή τους. 

Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δή-μου και η θερμή ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύει ότι «όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία, γιατί η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό». 

Η προσφορά φαρμάκων γίνεται καθημερινά από ώρα 9.00-14.00 στην Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδας (γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Οβρυάς), Δημοκρατίας 209.

Δεν υπάρχουν σχόλια: