ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε εκλογές εντός του 2014, προέβλεψε ο Παν. Σκουρλέτης

21-1-2013, ο Παν. Σκουρλέτης σε εκδήλωση στο ΜΛΤ της Πάτρας.
«Η κυβέρνηση θα υποστεί μεγάλη ήττα» είπε σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής»

Την εκτίμηση ότι είναι πιθανό να οδηγηθούμε σε εκλογές εντός του 2014 εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, προβλέποντας ότι η κυβέρνηση θα υποστεί μεγάλη ήττα. 


Μιλώντας χθες στον Τύπο της Κυριακής, ο Π. Σκουρλέτης δήλωσε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να οδηγηθεί σε εκλογές εντός του 2014 . Άλλωστε οι αντοχές και η κοινωνική κατακραυγή χτυπούν κόκκινο . Στις επερχόμενες ευρωεκλογές η κυβέρνηση, που ότι και να κάνει δεν μπορεί να τις αποφύγει , θα υποστεί μια πανωλεθρία και τότε θα  είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στη θέση της. Εκτιμώ λοιπόν πως ενδεχομένως η κυβέρνηση να οδηγηθεί σε εκλογές πριν ή ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές.  Σε κάθε περίπτωση προβλέπω μια μεγάλη ήττα της». 

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους «ανεξάρτητα από το αν αυτό χαρακτηριστεί ως 'επαχθές' ή όχι» και επανέλαβε τη δέσμευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για καταγγελία του μνημονίου, που αποτελεί το «πρώτο αποφασιστικό βήμα για να αρχίσει για πρώτη φορά η πραγματική διαπραγμάτευση».

Σε ότι αφορά τα σενάρια συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛΛ, απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει προσέγγιση μεταξύ των δύο κομμάτων καθώς «δεν συντρέχουν οι αναγκαίες προγραμματικές προϋποθέσεις», ενώ σχετικά με την ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ ο Π. Σκουρλέτης υπογράμμισε πως «ούτε είμαστε ΠΑΣΟΚ ούτε φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε τον διάδοχό του. Συγκροτούμε την Αριστερά της εποχής μας με τα δικά της χαρακτηριστικά. Σ΄αυτή την πορεία συναντιόμαστε με πολίτες που μέχρι πρότινος εκφράζονταν από άλλους πολιτικούς χώρους».

Τέλος, αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημειώνει ότι "είναι πολύ νωρίς για να ανοίξει το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, μάλλον αυτό θα το αντιμετωπίσει η επόμενη Βουλή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: