ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μεταξύ άρτου και οίνου θα τα πουν αύριο οι ΣΥΡΙΖΑίοι σε παραδοσιακή ταβέρνα της Πάτρας !


Φωτογραφία αρχείου από σύναξη στην ταβέρνα Παπάκου.


ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟΥ ΚΡΙΚΗ ΤΟ ΚΟΥΝΤΟΥΚΙ

Αύριο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ, του Ανατολικού Διαμερίσματος, συγκαλεί σύναξη στην παραδοσιακή Ταβέρνα ΚΡΙΚΗ, επί της οδού Παντοκράτορος (μεταξύ των οδών Αγ. Δημητρίου και Βότσαρη) με συμμετοχή 5 (πέντε) ευρώ κατ’ άτομο, "για να πάρουμε ένα μεζέ και να πιούμε ένα κατρούτσο κρασί. Να συζητήσουμε χαλαρά μεταξύ άρτου και οίνου και να ακούσουμε παλιές λαϊκές μελωδίες", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΣΕ του Ανατολικού Διαμερίσματος, που περιλαμβάνει ακόμη τα παρακάτω:

 "Ήδη σύντροφοι ανταποκρίθηκαν και θα προσέλθουν με μουσικό όργανο (κιθάρα, μπουζούκι κι ότι άλλο) κι εμείς, όπως υποσχεθήκαμε θα προσφέρουμε την καλή διάθεσή μας για τραγούδι.

Και με την ευκαιρία θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, για να μας μπει ο Νέος Χρόνος με χαρά και αισιοδοξία, ότι μπορεί σε λίγο να κάνουμε πραγματικότητα την επιθυμία των πολιτών. Κυβέρνηση της Αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ΕΕ.

Ώρα προσέλευσης προτείνουμε να είναι από τις 8 έως 9 μ.μ.

Σας περιμένουμε για καλή και συντροφική διασκέδαση".


Δεν υπάρχουν σχόλια: