ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Υπόθεση Σαρίν: Βόμβα 700 τόννων ενάντια σε αλιεία, ακτοπολοΐα, τουρισμό & ΑΟΖ

Του Καθ. Δρ. Γ. Ζουγανέλη

Ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα του παρόντος πολιτικού συστήματος είναι ότι δεν διαθέτει τεχνολογική εμπειρία και συνεπώς δεν μπορεί να σταθεί επάξια στο πηδάλιο της χώρας.

H ανάγκη να αναλάβουν τα ηνία των κρατών ηγέτες με μεγάλη τεχνολογική μόρφωση (όχι νηπιαγωγοί, δικηγόροι, θεωρητικοί φυσικοί, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, απόστρατοι, νταβατζήδες, τσομπαναρέοι, εκδότες, κοτζαμπάσηδες, εργατοπατέρες, εργολάβοι, κουλοχέρηδες, χλεχλέδες, κλπ) είναι μια πρόταση που αναδύεται αναγκαστικά στην ΕΕ. και είναι ένα θέμα για το οποίο έγραψαν τελευταία και οι Financial Times.

Πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει απο την Ελλάδα και μάλιστα το συντομότερο δυνατό. Θα αντιληφθείτε στη συνέχεια περισσότερο το γιατί πρέπει να φεύγουν όλοι τους. Όσο μένουν κάνουν κακό στη χώρα. Θεωρούν τους πολίτες χαζούς και τους Ευρωπαίους “φιλαράκια” τους για να κάνουν δουλίτσες…


Ο κρυφός πόλεμος που γίνεται στη Συρία και του οποίου τις λεπτομέρειες λίγοι γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται έφερε εκτός απο επιπλέον μετανάστες στην Ελλάδα ένα ακόμη πρόβλημα που λέγεται “Εξουδετέρωση των Χημικών όπλων της Συρίας στην Ελληνική ΑΟΖ".

Τί είναι όμως αυτά τα χημικά όπλα και γιατί  η εξουδετέρωση τους πρέπει να γίνει στην Ελληνική ΑΟΖ;

Tα χημικά όπλα είναι όπλα διαφόρων τύπων, των οποίων η γόμωση αποτελείται απο χημικές ενώσεις που αντιδρούν με τον ανθρώπινο οργανισμό προκαλώντας του τις περισσότερες φορές μη αντιστρεπτές βλάβες όταν έλθουν σε επαφή μαζί του. (Σημείωση του blog. Σημειώστε ότι για το ενδεχόμενο καταστροφής τους στα παράλια της Δυτ. Ελλάδας έχει ενημερωθεί η αιρετή Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας)

Περισσότερα στη διεύθυνση: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: