ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ανοικτή δημοπρασία για 37 έργα προϋπολογισμού περίπου 7,36 εκατ. ευρώ στην Αιτωλοακαρνανία



Η διεξαγωγή ανοικτής δημοπρασίας για την εκτέλεση 37 έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, συνολικού προϋπολογισμού 7.365.185,58 ευρώ, ενέκρινε ομόφωνα κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.


Τα περισσότερα από αυτά τα έργα, αφορούν, κυρίως, έργα συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας, τα οποία θα συμβάλλουν στην άρση της επικινδυνότητας και στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας των πολιτών.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας «συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με έργα και παρεμβάσεις και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδα, καθώς και μέσα στις πόλεις. Καθημερινά μαχόμαστε, με τα όποια προβλήματα, εν μέσω κρίσης, να συντηρήσουμε εμείς δρόμους που ήταν παρατημένοι εδώ και πολλά χρόνια», προσθέτοντας πως «συνεχίζουμε να διεκδικούμε όσο περισσότερα χρήματα μπορούμε για την συντήρηση του οδικού δικτύου».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αντωνόπουλος επεσήμανε πως «η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας είναι μια περιοχή με τεράστιο οδικό δίκτυο και παρά τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε ετοιμάσαμε ένα ευρύ πρόγραμμα συντηρήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: