ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Όλα τα… μπουμπούκια στην πίστα των «58»!

Αααα, μην σας κάνει εντύπωση η φωτογραφία αυτή του Ψαριανού εν στενώ (παρολίγο να πάθουν σύγκαμμα) με Άδωνι και Βορίδη. Απλώς παιδικές αφέλειες κάποιας ημέρας πριν την ενηλικίωσή του ήταν. Τώρα ώριμος πια μιλά για «σχιζοφρένεια γκρουπούσκουλων» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!



Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε το μέλος τη Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος. Το μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ είπε ότι τον ενδιαφέρει ένα πολιτικό σχήμα που δεν μπορεί να είναι δίπλα στην Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά και μίλησε για «παιδιά του κομματικού σωλήνα» και για τον «τουρκοφάγο Γιαλουρίδη». 

Εκτίμησε ότι ο κ. Σαμαράς θα γίνει ξανά αντιμνημονιακός και θα πει ότι παρέλαβε κράτος και δεν θα αφήσει κατεχόμενη χώρα. Τα παραπάνω στην ομιλία του στη Β΄ συνάντηση των «58» την Δευτέρα, ξεχνώντας ότι μέχρι χθες συγκυβερνούσαν με τον Σαμαρά!

Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως πρόκειται για μια δύναμη επικίνδυνη για τον τόπο και ότι αυτά που τάζει θα τα βρει έξω από την Κουμουνδούρου. Δήλωσε πως η πλειοψηφία της ΔΗΜΑΡ επιλέγει να μην συζητά με τους "58" επειδή δεν έχει εναλλακτικό σχέδιο. Είπε, δε, πως δεν είναι αντίπαλος της ΔΗΜΑΡ οι "58", μην πάμε αντιπαραθετικά. «Είμαστε στην αρχή μίας προσπάθειας που για να έχει αποτελέσματα μας χρειάζεται όλους», κατέληξε. 

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός εξέφρασε την ελπίδα να αλλάξει στάση η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ ως προς τους "58", τους οποίους, όπως σημείωσε, δεν τους βλέπει ως κόμμα, αλλά ως πρωτοβουλία διαλόγου. Πρόσθεσε, δε, πως ως βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στην εκδήλωση ενός άλλου κόμματος! (Σ.σ.: Α πα πά κύριε σύντροφε, ούτε λόγος να γίνεται!).

Είπε επίσης πως η πορεία της χώρας δεν μπορεί να αλλάξει από την Κεντροαριστερά μαζί με την παρέα του Αντώνη Σαμαρά και του Δικτύου 21, και προφανώς γι αυτό διέκοψε την αγαστή συνεργασία του μετά των ακροδεξιών Βορίδη και Σία στην συγκυβέρνηση Σαμαρά!

Εξαπέλυσε επίθεση, επίσης, και στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για «σχιζοφρένεια γκρουπούσκουλων» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Εδώ τώρα τι να του πεις του Ψαριανού. Ότι είναι στραβός ο γιαλός ή ότι στραβά αρμενίζει;

Στην εκδήλωση μίλησε και ο ανεξάρτητος από τα δεσμά του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής κ. Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος είπε ότι τα δύο μαμούθ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν δείξει ότι δεν θα έχουν δισταγμό να ποδοπατήσουν οποιοδήποτε μπροστά στην εξουσία.

(Ώπαααα, δύο φορές σου τόπα. Είδατε τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν στα μεσοκοπήματά του ανακαλύπτει την Πολιτική;).

Δεν υπάρχουν σχόλια: