ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Σήμερα θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ




Διαδικασίες συζητήσεων και στην Πάτρα για τον υποψήφιο δήμαρχο
 
Ενώ και στην Πάτρα οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζουν για να προτείνουν στην παράταξη ΡΑΠ «Ανθρώπινη Πόλη» και στην Γραμματεία του Κόμματος έναν από τους υποψηφίους που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δήμο Πατρέων, σήμερα με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αναμένεται ο ΣΥΡΙΖΑ να ανακοινώσει την πρώτη “φουρνιά” υποψήφιων δημάρχων, ενδεχομένως και Περιφερειαρχών, που θα στηρίξει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, για τις οποίες η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών εμμένουν στη διεξαγωγή τους στις 18 και 25 Μαίου, κατά παράβαση των όσων ορίζει ο νόμος Καλλικράτη.


Με βάση το νόμο η ανάδειξη δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων πρέπει να γίνεται μαζί με τους ευρωβουλευτές, δηλαδή στη 25 Μαϊου να είναι ο πρώτος γύρος και την 1η Ιουνίου ο δεύτερος, και όχι 18 και 25 Μάιου όπως προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η Κουμουνδούρου θεωρεί ότι πίσω απο αυτή τη σπουδή της κυβέρνησης βρίσκεται η προσπάθεια της κυβέρνησης να είναι μειωμένη η συμμετοχή στις ευρωεκλογές, αφού θα διεξαχθούν μαζί με τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με σκοπό να περιοριστεί η βέβαιη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 1 και 2 Φεβρουαρίου αναμένεται να συνεδριάσει και η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καθορίσει το προγραμματικό πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών και παράλληλα να πάρει αποφάσεις για τους ποιους θα στηρίξει στις μεγάλες περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους.

Μέχρι στιγμής τα μεγάλα ονόματα, κορυφαία στελέχη του κόμματος αρνούνται στις πιέσεις της Κουμουνδούρου, για τους τρεις μεγάλους δήμους ενώ στις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι υποψηφιότητες της Σοφίας Σακοράφα και Μάρκου Μπόλαρη αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: