ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Το Σαββατοκύριακο στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ η έγκριση υποψηφιοτήτων για δήμους και περιφέρειες

Φωτογραφία αρχείου.


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία έγκρισης των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την κρίσιμη πολιτική μάχη των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών. Απόψε Παρασκευή συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων για τις 13 περιφέρειες της χώρας, που αναμένεται να εγκριθούν από την Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου, στο CINE Κεραμεικός. (Βλέπε: Με Βασ. Χατζηλάμπρου ο ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτ. Ελλάδα…)


Το τελευταίο διάστημα, οι επαφές της ηγεσίας του κόμματος με τα στελέχη και τους βουλευτές έχουν πυκνώσει και, μέχρι και χθες πραγματοποιούνταν οι συνεδριάσεις για τους υποψηφίους που θα κληθούν να δώσουν τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει εγκρίνει τα 13 ονόματα που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα σε μια εκλογική αναμέτρηση που, όπως έχει υπογραμμίσει ο επικεφαλής του Αλέξης Τσίπρας, αποτελεί μια κρίσιμη πολιτική μάχη, δεδομένης της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στην παρούσα φάση.

Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να δοθεί, σε συνδυασμό βέβαια και με τις ευρωεκλογές, ένα ισχυρό μήνυμα από το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενάντια στην κυβέρνηση Σαμαρά και τη μνημονιακή πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: