ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κρυφές δημοσκοπήσεις, φανερές αλήθειες



Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ ήδη από τον Οκτώβριο κατέγραφαν οι δημοσκοπήσεις που είχε υπόψη η JP Morgan, η οποία, σύμφωνα με ανάλυσή της που δημοσιεύθηκε χθες, προέβλεπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύσει κι άλλο τη δύναμή του από τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων κομμάτων που θέλουν να φύγει η τρόικα, όπως οι ΑΝ.ΕΛΛ.


Είναι ενδιαφέρον ότι την ίδια περίοδο, δηλαδή τον Οκτώβριο, οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονταν έδιναν προβάδισμα στη Ν.Δ. Άλλη μια απόδειξη της χειραγώγησης της κοινής γνώμης που επιχειρείται μέσω της δημοσίευσης δημοσκοπήσεων. Το ψέμα, όμως, έχει κοντά ποδάρια. 

Μετά από μια περίοδο περίεργης σιωπής, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων στο τέλος του χρόνου αναγκάστηκαν να καταγράψουν τις πραγματικές τάσεις και αναγνώρισαν το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα επιχειρείται ο επηρεασμός της κοινής γνώμης με την ανακίνηση θέματος πολιτικής αστάθειας και φιλοτεχνούνται σενάρια ανομοιογενών κυβερνητικών συνεργασιών, που έχουν μέσα τους το σπέρμα της αστάθειας, όπως ο περιβόητος "μεγάλος συνασπισμός".
Οι αναλυτές της JP Morgan εκτιμούν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα υιοθετήσει σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις της με την Ε.Ε. 

Ταυτοχρόνως εκφράζουν τους ευσεβείς πόθους τους προβλέποντας ότι η απόσταση στις θέσεις μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των κυβερνητικών κομμάτων έχει μειωθεί. Είναι προφανές ότι τα διάφορα κέντρα τοποθετούνται θεωρώντας ως πιθανότερο ενδεχόμενο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το τέλος του 2014.

Την πραγματικότητα της επικείμενης δημοκρατικής ανατροπής αρνούνται να αποδεχθούν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Παραμένει ερώτημα μέχρι πού είναι διατεθειμένοι να φτάσουν, σε ποιο βαθμό θα επιμείνουν σε σενάρια εκτροπών.

(Πηγή: Avgi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: