ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Δεν νόγαγαν οι άνθρωποι γι αυτό και ψήφισαν αλλιώς. Τώρα που νογάνε τα παίρνουν πίσω!

Κακό δεν είναι, αλλά να είσαι βουλευτής ενός ακροδεξιού κόμματος, της ΝΔ, με ρατσιστικές διαθέσεις και ξαφνικά να μετατρέπεσαι σε αντιρατσιστή, κάτι δεν πάει καλά! (Η φωτογραφία από φραουλοχώραφο της Μανωλάδας).


Μέχρι και τρίμηνη βίζα στους αλλοδαπούς εργάτες γης, ζητάνε οι «32» φωστήρες της ΝΔ, που ξαφνικά γίνανε και αντιρατσιστές!

Νταβλούρος με φόντο αγροτικό!
Μπροστά στον φόβο από τα μπλόκα των αγροτών, 32 βουλευτές της ΝΔ με ερώτησή τους ζητούν «να ισχύσει το 'κανονικό σύστημα φορολόγησης' των αγροτών που εφαρμόζεται σήμερα, με τη τήρηση βιβλίων εσόδων - εξόδων των αγροτών και την απόδοση ΦΠΑ που προκύπτει».
Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν ένα μήνα άλλα, σκληρά μέτρα είχαν ψηφίσει και οι «32» και ας φώναζε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έτσι θα «πνίξουν» τους αγρότες! Έτσι λοιπόν ζητούν την μερική κατάργηση της φορολόγησης των αγροτών!

Ακόμη προτείνουν συντελεστή φορολόγησης 5%-7%, επί των καθαρών κερδών, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, αύξηση του ορίου τήρησης βιβλίων εσόδων - εξόδων από 10.000 ευρώ σε 20.000 ευρώ, τρίμηνη βίζα στους αλλοδαπούς εργάτες γης, να ρυθμιστεί το εργόσημο των Ελλήνων εργατών γης και των μελών της αγροτικής οικογένειας. 

Φανταστείτε, βίζα για αλλοδαπούς εργάτες γης από τους βουλευτές της ΝΔ, που ψήφιζαν αγόγγιστα τα αντιρατσιστικά του Δένδια και επικροτούσαν τις προτροπές ανωτέρων αξιωματικών που καμάρωναν ότι θα κάνουν το βίο αβίωτο των παράνομων μεταναστών που μπαίνουν στη χώρα! Έχει κάποια σημασία το γεγονός ότι τρεις γυναίκες και εννέα μωρά πήγαν στον πάτο του Αιγαίου την ώρα που ρυμουλκούσε το πλεούμενό τους το Λιμενικό μέσα σε φουρτουνιασμένη θάλασσα και με μεγάλη ταχύτητα;   

Δεν έχει σημασία. Εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι το γράπωμα των ψήφων!
Την ερώτηση υπογράφουν: Ιορδάνης Τζαμτζής, Ηλίας Βλαχογιάννης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γιάννης Πασχαλίδης, Ανδρέας Μαρίνος, Τιμολέων Κοψαχείλης, Δημήτρης Κυριαζίδης, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κώστας Κόλλιας, Γεωργία Μπατσαρά, Γιώργος Κοντογιάννης, Μαρία Αντωνίου, Κώστας Κουκοδήμος, Θύμιος Καρανάσιος, Δημήτρης Χριστογιάννης, Φωτεινή Αραμπατζή, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Παύλος Βογιατζής, Σάββας Αναστασιάδης, Ανδρέας Κουτσούμπας, Ασπασία Μανδρέκα, Ασημίνα Σκόνδρα, Κώστας Κλειτσιώτης, Θόδωρος Σολδάτος, Μάξιμος Σενετάκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Χρήστος Κέλλας, Μάνος Κόνσολας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Κώστας Τζαβάρας και ο Αχαιός, πρώην διοικητής της Ασφάλειας Πάτρας Θανάσης Νταβλούρος.

Εμ, δε νογάει από τέτοια! Ή μήπως νογάει, αλλά το κρύβει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: