ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μισή συγγνώμη από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος


Μισή συγγνώμη για τους ράμπο που έπνιξαν τους πρόσφυγες, ζήτησε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος!

Προσπάθεια παραπλάνησης της Βουλής για τον διεμβολισμό του μοιραίου σκάφους στο Φαρμακονήσι

Ενώπιον της επιτροπής της Βουλής βρέθηκε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Δημήτρης Μπαντιάς, ο οποίος μίλησε για το τραγικό ναυάγιο στο Φαρμακονήσι που στοίχισε τη ζωή σε δώδεκα μετανάστες.

Ο αρχηγός του Λιμενικό με εμφανή την ένταση στη φωνή του ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων, τον ελληνικό λαό και βουλευτές για τη δύσκολη θέση στην οποία έφερε τη χώρα.

Τόνισε ακόμη ότι το Λιμενικό Σώμα έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να αποτρέψει την τραγωδία. Κάτι που μεταφράζεται σε μισή συγγνώμη από τον ανώτατο αξιωματικό!

Τέλος μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού, Ιωάννης Καραγεωργόπουλος, θέλοντας να πείσει ότι δεν ήταν έργο των λιμενικών ο διεμβολισμός του σκάφους των προσφύγων αναφέρθηκε σε σημειώματα που δίνουν οι δουλέμποροι στους μετανάστες, το οποίο περιέχει συγκεκριμένες οδηγίες.

«Αν δείτε τα δύσκολα, τρυπήστε τις βάρκες σας με μαχαίρι και οι Έλληνες θα σας σώσουν» φέρεται να γράφουν στα σημειώματα, ενώ σε άλλα σημεία ο αρχιπλοίαρχος τόνισε ότι τους συμβουλεύουν να προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν αγγλικά, να επαναλαμβάνουν τη λέξη Παλαιστίνη και να λένε ότι το όνομά τους είναι Μοχάμεντ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: