ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Χρήστος Σταυρόπουλος υποψήφιος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από την ΔΗΜΑΡ

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος.


Επιμένει στην συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στους «58» ο Σπ. Λυκούδης, που διαβλέπει θάνατό της εάν επιδιώξει να μπει στη Βουλή με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Σταυρόπουλος θα είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού που θα υποστηρίξει στις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Μαΐου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η Δημοκρατική Αριστερά. 


Αυτό ανέφερε ο Χρ. Σταυρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή "Άλφαβητα" των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105.3.
Επίσης, ο Χρ. Σταυρόπουλος ανέφερε ότι στον Δήμο Αιγιάλειας η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Παπακωνσταντίνου, τον οποίο προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Λυκούδης διαφωνών

Ενώ η επιδίωξη για την συγκρότηση του αριστερού πόλου εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ καρκινοβατεί, λόγω αμφιταλατέψεων, «θάνατο της προσπάθειας που κάναμε πριν από δυο χρόνια για τη δημιουργία μιας σύγχρονης Αριστεράς θα αποτελέσει η επιδίωξη να μπει η ΔΗΜΑΡ στη Βουλή ως συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ και στον γνωστό μνημονιακό δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε ο Σπύρος Λυκούδης.

Ο κ. Λυκούδης, ανέφερε επίσης πως αν η «Πρωτοβουλία των 58» μετατραπεί σε μια κίνηση κάλυψης της πτώσης του ΠΑΣΟΚ, τότε τον ίδιο δεν τον εκφράζει.

Διευκρίνισε δε, ότι πήγε στην εκδήλωση των «58» στο Περιστέρι ως ακροατής, γιατί εκεί είναι πολλοί φίλοι του που συμπορεύτηκε μαζί τους 40 χρόνια, καλά έκανε και πήγε και θα ξαναπάει.
Δήλωσε επίσης «πολιτικά απογοητευμένος» από τις αρνητικές εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, προσθέτοντας ότι «δυστυχώς η πλειοψηφία του κόμματός μου δεν υιοθέτησε τη δική μου άποψη να προχωρήσουν όλες μαζί οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς στη δημιουργία του ενιαίου φορέα, και υιοθετήθηκε η άποψη να περάσει μέσα από τη ΔΗΜΑΡ και όχι από μια γενικότερη σύμπραξη η δημιουργία ενός φορέα προοδευτικής προοπτικής, κάτι που εγώ δεν το πιστεύω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: