ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ο Πάγκαλος υποδεικνύει παρέμβαση εισαγγελέα για τις οικονομικές ατασθαλίες στο ΠΑΣΟΚ

"Εδώ πληρώνονται όλα" φαίνεται να λέει ο... απύλωτος Πάγκαλος.


Εάν φυσικά υπάρχει θέμα, όπως… αθώα αναφέρει!
Τη θέση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχει απορρίψει τις διαρροές και τις φήμες για τα οικονομικά του κόμματος εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφερόμενος στη εμφύλια διαμάχη μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου για τα οικονομικά του κόμματος, που κάποιος θα πρέπει να πληρώσει στις τράπεζες.

Και τούτο διότι η ραγδαία άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ αφαίρεσε από τον δικομματισμό έδρες βουλευτικές, αλλά και μελλοντικές επιδοτήσεις από τον κρατικό κουμπαρά βάσει υψηλών ποσοστών, που πλέον φαντάζουν όνειρο θερινής νυκτός για το ΠΑΣΟΚ.

«Ο κ. Βενιζέλος ξεκίνησε από τον κ. Παπανδρέου γιατί υπήρχαν διαρροές και φήμες και αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει. Κάκιστα υπάρχουν διαρροές και φήμες. Κάκιστα αισθάνθηκε την ανάγκη ότι έπρεπε να το κάνει», δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ.

«Αν υπάρχει ποινικό αδίκημα μετά το πόρισμα των ελεγκτών, τότε θα πρέπει να έχει τη μεταχείριση που έχουν τα αδικήματα όλων των πολιτών, δηλαδή την εισαγγελία», πρόσθεσε, ενώ επεσήμανε ότι «έπρεπε να πει ότι όσο δεν έχει τελειώσει ο έλεγχος δεν θέλω να γίνεται καμιά συζήτηση για το θέμα».

Κι αφού εμμέσως εγκαλεί τον Γ. Παπανδρέου, ο Θ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι η εκκαθάριση του παρελθόντος είναι ορθή, όπως επίσης και η παρουσία ελεγκτών.  Που σημαίνει ότι το πόρισμα που θα εκδώσουν θα είναι σε βάρος του Γ. Παπανδρέου, με τον οποίο όμως σύμφωνα με την ρήση Πάγκαλου «μαζί τα φάγανε»! Παρόλα αυτά τόνισε ότι «πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει ο έλεγχος και να δούμε τι θα προκύψει από τα πορίσματα των ελεγκτών».

Αναφορικά με την χρηματοδότηση των κομμάτων, ο Θ. Πάγκαλος υποστήριξε νέα... καινοτόμα αντίληψη για την πολιτική, λέγοντας ότι πρέπει να επιτρέπεται η χρηματοδότηση από φυσικά πρόσωπα με όρια και να δημοσιεύονται μέσω ίντερνετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: