ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται στην Κ. Αχαΐα με μορφή αγανακτισμένου

Η ακροδεξιά ξαναχτύπησε στην Κ. Αχαΐα. (Φωτογρ. Αρχείου).

Αβγά και γιαούρτια, από ακροδεξιούς κατά του βουλευτή Νικολόπουλου σε εκδήλωση στελεχών της ΝΔ


 Τα... επίχειρα εισέπραξε, με αφορμή την ψήφιση του Μνημονίου-2 , για μία ακόμη φορά τον τελευταίο καιρό, χθες το βράδυ, ο Αχαιός βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσής και ομιλίας του, σε στελέχη της ΝΔ,  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Δυτ. Αχαΐας, στην πλατεία Δημοκρατίας της Κάτω Αχαΐας. Με την διαφορά ότι τούτη την φορά προήρχοντο από τον ακροδεξιό χώρο, γνώριμο του βουλευτή, καθώς σε παλαιότερο χρόνο είχε συναγελαστεί μαζί τους.
Ειδικότερα, στο χώρο της εκδήλωσης εισέβαλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο «αγανακτισμένοι» πολίτες της συντηρητικής παράταξης, οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά στον βουλευτή, εγκαλώντας τον για τη στάση που τήρησε -ευθυγραμμιζόμενος με το κόμμα του- κατά την πρόσφατη ψήφιση του νέου Μνημονίου. Παράλληλα... ομάδα αγανακτισμένων εκτόξευσαν αβγά στον έξω χώρο από την εκδήλωση.
Για παρουσία περίπου 20 ατόμων του ακροδεξιού χώρου, ορισμένα από τα οποία για να καμουφλαριστούν φορούσαν γυαλιά, ακόμη και γυναικείες περούκες και κρατούσαν μεταλλικά αντικείμενα, αυγά και κάμερες για απαθανάτιση του δρώμενου έκανε λόγο ο βουλευτής βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. και κατήγγειλε, μιλώντας στο thebest.gr, την συμπεριφορά τους, σχολιάζοντας την χθεσινοβραδινή επίθεση στο χώρο όπου πραγματοποιείτο η εκδήλωση στελεχών της Ν.Δ. στην Κάτω Αχαία, όπου ο ίδιος ήταν ομιλητής.
Μετά το φραστικό επεισόδιο στην Κ. Αχαΐα ο βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, σε δήλωσή του υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι:
 «Η μικρή ομάδα που σήμερα εισέβαλε στην συγκέντρωση μας δεν είναι αγανακτισμένοι πολίτες. Είναι νοσταλγοί της δικτατορίας. Έχουν αντίληψη φασιστική. Έχουν μεθοδολογία βίας και τραμπουκισμού. Ήταν μια προσχεδιασμένη και καλά οργανωμένη επίθεση που στόχο είχε να τρομοκρατίσει το δημοκρατικό λαό. Σε όποιο ιδεολογικό και πολιτικό χώρο και αν ανήκουν, λέμε σε όλους ότι η ανοχή σε τέτοιες ενέργειες εκκολάπτει το «αυγό του φιδιού». Πρέπει όλοι να καταδικάσουν τις ενέργειες αυτές. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μετατραπεί καμία επαρχία της Αχαΐας σε «νησίδα» φασισμού και τρομοκρατίας μέσα σε ολόκληρη την δημοκρατική Αχαΐα. Πουθενά αλλού σε ολόκληρη την Αχαΐα δεν αντιμετωπίσαμε τέτοια αντιδημοκρατική και φασιστική συμπεριφορά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχετικά κρούσματα αυξάνονται τελευταία με γεωμετρική πρόοδο και μάλιστα όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε μικρότερες πόλεις. Άλλωστε, νωπά είναι αντίστοιχα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα, περίπου πριν από δύο εβδομάδες, στο χώρο του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία παρευρισκόταν και ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος. Αλλά και νωπό είναι ακόμη, το αποκρουστικό θέαμα των εννέα αγχονών που κρεμάστηκαν από ακροδεξιά στοιχεία στην πλατεία της κωμόπολης, κάτι που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και γιαυτό οι πάντες έσπευσαν να το καταδικάσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: